У неділю, 27 січня, вийшов другий випуск популярного телевізійного шоу каналу "1+1" "Голос країни". У ньому четверо членів журі обирали учасників своїх команд під час сліпих прослуховувань. Із 13 осіб, які виступили, 10 змогли потрапили в команди зіркових тренерів.

Серед щасливчиків опинилися й ті, які розвернули крісла всіх чотирьох суддів. Ми підготували для вас виступи найпотужніших виконавців.

Даніель Швець – "Nessun Dorma" (пісня з опери "Турандот" Дж. Пуччіні)

Хлопець приїхав на українське шоу з Молдови. Він пережив нерозділене кохання і потрапив у лікарню Медики виявили у Даніеля важке захворювання, проте це не завадило йому зайнятися улюбленою справою. Оперною піснею "Nessun Dorma" хлопцю вдалося розвернути всі чотири крісла. Всупереч очікуванням, що піде він до свого земляка, молдавського співака Дана Балана, учасник обрав команду MONATIK'а.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Вікторія Ягич – "Enter Sandman" (Metallica)

Вікторія - домогосподарка, яка просто вразила всіх. Для виступу вона обрала важку рок-композицію гурту Metallica. Жорстким вокалом і своєю харизмою жінці вдалося розвернути всі чотири крісла, після чого довелося обирати між суддями. Після спілкування з членами журі Вікторія обрала команду Потапа.

Ніка Тупилко – "One And Only" (Adele)

Останньою у другому випуску "Голосу країни-9" виступила офіціантка Ніка Тупилко. Фактично дівчині вдалося розвернути до себе всі чотири крісла, але Дан Балан, користуючись спеціальною кнопкою, заблокував Діму Монатіка. У результаті дівчина вибрала команду Тіни Кароль.

Дев'ятий сезон шоу "Голос країни" стартував у неділю, 20 січня. До складу зіркових тренерів увійшли Потап, MONATIK, Тіна Кароль та Дан Балан.

Нагадаємо, що незряча дівчина на "Голосі країни 9" змусила ридати Монатіка і Тіну Кароль: просто нереальна.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Коля Серга розповів про те, що відбувається за кадром шоу "Орел і решка".

Раніше "Знай.uа" писав, що Тіна Кароль зачарувала нового суддю "Голосу країни", схоже все дуже серйозно.