Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нові фото, на яких постала перед шанувальниками у спокусливому образі.

На фото, яке з'явилося в записі зірки, вона позує на Мальдівах і всім своїм виглядом показує, як їй добре на відпочинку. Леся постала на знімку в сексуальному образі – вона стоїть на причалі в одному купальнику. На одному з фото Нікітюк задумливо і посміхаючись дивиться кудись удалину, а на другому знімку вона мрійливо потягується. Шанувальники можуть побачити ідеальну фігуру телезірки і її довгі ноги. Для фотосесії Леся наділа суцільний чорний купальник з яскравим флористичним принтом на грудях. Волосся Нікітюк розпущене і зачесане назад, а на обличчі не видно макіяжу.

У підписі до фотографій телеведуча написала: "Мало хто знає, що Леся Нікітюк, до 20-ти років не знала, як правильно пишеться МОльдіви чи МАльдіви, але завжди знала, як правильно там повисіти. 49-й купальник від @secretshopua". Геолокація до знімків свідчить про те, що вони були зроблені на території готелю Kanuhura Maldives. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нові фото телезірки. Фолловери засипають Нікітюк компліментами і побажаннями, а деякі навіть заздрять її відпочинку на райських островах.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Леся, ти найкраща!", "Красуня", "Чудово... купальник, водичка", "Наша Барбі", "Як завжди неперевершена", "Леся, класні фотки, не те що у Волочкової", "Фотка класна, але купальник на плоских дощок, всі груди розплющив", "Красива фігура!", "Вода нереального кольору!", "Шикарний купальник", "Красива", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Лесі Никитюк.

Нагадаємо, яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленою шубою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.