Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

В цей раз Сєдокова не зрадила своїм принципам і виклала фото в спокусливому образі, але в більш скромному, ніж зазвичай. На знімку вона позує біля вікна, її очі прикриті, а на губах мила посмішка. Анна одягнена в щось біле і хутряне, але на фото її вбрання не розглянути. Волосся співачки розпущене, на її обличчі яскравий макіяж, а у вухах золотисті сережки-кільця. У підписі до фотографії Анна Сєдокова написала, яка вона – ідеальна жінка очима чоловіка.

"Я знайшла це щойно випадково. І багато з чим згодна. Ніколи не була ідеальною і не вважала себе такою. Я б хотіла, але в мене якось не дуже виходило. З якими пунктами ти абсолютно згодна? Я з 7, 9 і 14. І не згодна з 17. «Ідеальна жінка очима чоловіка». 28 якостей", далі співачка перерахувала ці пункти. Ось ті, що вона виділила: "7. Ти принесеш весь світ до ніг тієї, яка тебе поважає", "9. Ідеальна жінка пишається своїм чоловіком", "14. Ідеальна жінка назавжди залишається нареченою", "17. Ідеальній жінці не зраджують".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги шанувальників зірки. Фанати засипають Сєдокову компліментами в коментарях, але деякі все ж радять зірці бути скромніше. Деякі почали відповідати на запитання Анни. "Згодна зі всіма пунктами", "Тільки перший пункт. Інше, на мій погляд – маячня", "Чудові слова", "Аня, це фото дуже сподобалося", "Я б почала з того, що ідеальних жінок не існує", - пишуть в коментарях до фото Сєдокової.

Нагадаємо, розпусна Сєдокова здивувала шанувальників новорічним фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала дещо тверде.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".