На прем'єру свого нового фільму «Час відплати» в Сіднеї 51-річна відома голлівудська зірка Ніколь Кідман взяла з собою племінницю. Дами одяглися в контрастуюче вбрання. 19-річна Лусія Холі була в обробленому мереживом чорному платті. Її знаменита тітка обмежилася суворим білим костюмом. Журналісти відразу ж відзначили сімейну схожість. «Двоїться в очах», - пише британське видання Daily Mail.

Варто відзначити, що Лусія дочка молодшої сестри Ніколь Антонії, при цьому сестри дуже близькі між собою. Чи вибере Лусія кар'єру актриси на даний момент невідомо. Її 48-річна мати популярна в Австралії телеведуча і журналістка. Лусія є найстаршою у Антонії, яка двічі була одружена. Всього ж у неї шестеро дітей.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що скандальна російська балерина Анастасія Волочкова зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", проте все частіше розчаровує фанатів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, через що її прихильники почали переживати за добробут знаменитості. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів. Останній раз не став винятком, що викликало шквал обговорень у підписчиків.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа": російський шоумен Олександр Цекало не так давно розповів про розлучення зі своєю дружиною Вікторією Галушко і ось він уже перебуває у відносинах з іншою дівчиною. Спочатку всі думали, що вона – звичайна модель, однак на ділі все виявилося зовсім інакше. Ервін встигла знятися в кількох епізодах в голлівудських фільмах. Її можна було побачити в одній із серій "Ідеального вбивства". Ервін з'явилася в романтичній комедії "Дещо на день народження" з Шерон Стоун у головній ролі. Дівчина з'являлася в престижному театрі Theater 68 Лос-Анджелеса до його закриття.

Також "Знай.uа" писав, що Селін Діон змогла привернути до себе підвищену увагу на Тижні моди в Парижі. Вона не тільки показала молодого бойфренда, танцюриста Пепе Маньоса, але й засвітила сміливі вбрання.