Голлівудський актор Бредлі Купер несподівано виступив на концерті свівачки Леді Гаги у Лас-Вегасі. Семиразовий номінант на премію "Оскар" виконав дуетом з нею пісню Shallow з фільму "Народження зірки".

Коли Купер з'явився на сцені, вони з Леді Гагою міцно обійнялися. Співачка ніжно одягнула актору навушники й поцілувала у щоку. Коли Бредлі Купер співав, Лелі Гага вмостилася у нього на колінах. Вкінці виступу артисти й зовсім обіймалися, сидячи за роялем.

Бредлі Купер та Леді Гага зіграли головні ролі у фільмі "Народження зірки". У мюзиклі вони зіграли закохану пару, а після цього відразу почали ширитися чутки про роман зірок. Шанувальники легко повірили в чутки про те, що їхній екранні стосунки переросли у справжній.

При цього Леді Гага зараз перебуває у стосунках з Крістіаном Карина, а Бредлі живе у цивільному шлюбі з російською моделлю Іриною Шейк, від якої у нього є півторарічна дочка Лея. З'явилися навіть чутки про те, що Ірина Шейк незадоволена занадто близькою дружбою Купера зі співачкою і вирішила розлучитися з ним. Нібито вона стала відчувати себе зайвою, оскільки Бредлі і Леді Гага занадто зайняті один одним.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Філь "Народження зірки" — американський музичний драматичний фільм 2018 року, продюсером і режисером якого став Бредлі Купер. Він став римейком фільму «Зірка народилася» 1937 року. Стрічка претендує на престижну премію "Оскар" відразу за кількома номінаціями – "Краща картина" і "Краща пісня".

Нагадаємо, голлівудський актор Бредлі Купер і співачка Леді Гага на Венеціанському кінофестивалі трималися за руки і виглядали, як закохана пара.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Леді Гага в гонитві за Оскаром не забула про кохання: Бредлі Купер - найкращий.

Також "Знай.ua" писав, Бредлі Купер покликав Леді Гагу хрещеною матір'ю для своєї донечки.