У середу, 30 січня, стало відомо про те, що відомий російський телеведучий потрапив у ДТП у США.

Іван Ургант
Іван Ургант

Про це стало відомо із заяви самого Урганта.

Він повідомив, що під час відпустки в США потрапив у ДТП.

"Я вам хочу показати річ, яку я ношу останні дні. Я купив її в Америці. Я їхав на велосипеді, американець мене підрізав на джипі. Ось мене попереджали тисячу разів, а я не вірив! Я впав і розтягнув руку", - заявив Урагант.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

ДТП обійшлося без жертв. Ургант пошкодив лише руку.
За словами шоумена він потрапив під колеса автомобіля під час катання на велосипеді в США. В результаті падіння Іван Ургант серйозно пошкодив руку і тепер змушений носити фіксатор для зап'ястя.

Як повідомив шоумен, рука у нього досі болить. Він також зазначив, що змушений вести програму "через біль".

Відзначається, що під час зустрічі Ургант зустрівся з падчеркою Ерікою Кикнадзе, яка в минулому році переїхала в Нью-Йорк і стала студенткою одного з вузів США. У Кикнадзе двоє дітей від попередніх стосунків - син Ніко і дочка Еріка, з якими у телеведучого склалися чудові стосунки. У Івана і Наталії є дві дочки: десятирічна Ніна і трирічна Валерія.

Нагадаємо, невдалий жарт пролунав із уст шоумена у ефірі програми "Вечірній Ургант".

Телеведучий намагався пожартувати про нову російську ракету, але замість цього виставив себе в поганому світлі. Користувачі соцмереж вже кілька днів вправляються в дотепності і намагаються зрозуміти, як давно Ургант скотився до рівня кремлівських пропагандистів.

Як повідомляв раніше Знай.ua, скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Нещодавно знаменитість побувала на шоу "Вечірній Ургант" і шокувала незвичайним виходом. Так, артистка навіть поцілувала зображення ведучого Івана Урганта на стіні і похвалилася пласким животиком.

Також Знай.ua писав про те, що з'явилася інформація про те, що ще одна родина - Валід Афуша і Лідія Петрова - розлучаються.