У СполученихШтатах Америки помер знаменитий актор, який зіграв в легендарному "Термінаторі" Дік Міллер.

Про це повідомляє Deadline.

Актора не стало в Лос-Анджелесі у віці 90 років.

За свою кар'єру він зіграв у десятках фільмів, включаючи "Термінатора". Точна причина смерті поки не називається. Про це повідомили.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Найбільшої популярності Дік досяг ще у далекому 1959 році, коли він зіграв головну роль в картині Роджера Кормана "Відро крові". Також артист відомий своєю роботою в фільмах "Передмістя", "Я хочу тримати тебе за руку" і "Після роботи".

У фільмографії Міллера стрічки, поставлені режисером Джо Данте. Це "Гремліни", "Гремліни 2: Нова партія", "Солдатики", "Виття" і "Піранья".

У 2014 році світ побачив біографічну стрічку і про самого Міллера під назвою "Цей хлопець Дік Міллер". Режисер у цьому фільмі показав людям реальну картину його життя карєри актора.

Дік Міллер

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відомий український футболіст, колишній нападник клубів "Авангард" і "Дніпро" Віталій Ляшенко помер в Москві (Росія). Спортсменові було 75 років.

Як повідомляв портал "Знай.uа", французький композитор Мішель Легран помер на 87-му році життя. Мішель Легран — єдиний композитор, який завоював три "Оскара" і п'ять премій Grammy в номінації "Краща музика".

Також Знай.ua писав про те, що трагічно помер Хаміс Мамедов, колишній боєць ММА і екс-чемпіон світу з боїв без правил.

Причиною смерті стала тромбоемболія легеневої артерії. 34-боєць пішов з життя у лікарні.

Дивіться: Дік Міллер - великий актор, велике життя