"Продаю рукописну довіреність від 30 жовтня 1987 року від Алли Борисівни Пугачової – Кузьміну Володимиру Борисовичу, з особистим підписом Пугачової", – йдеться у повідомленні продавця. Просить він за це 15 тисяч рублів.

Продаж речей і автографів Пугачової – рідкість, і тому мають великий попит серед фанатів. А цей документ проливає світло на зв'язок Примадонни і Кузьміна. Артистка довіряла йому так сильно, що навіть доручала продаж машини. У документі також зазначено її особисті дані: номер паспорта СРСР, машини та адресу.

Наголошується, що Пугачова і Кузьмін мали в свій час теплі стосунки. Вони не тільки разом виступали, але і спали. Перша дружина співака Тетяна розповідала, що розлучилася з Кузьміним через його постійні зради з Примадонною. Пугачова навіть була неодноразово від нього вагітна.

"Він зрадником був завжди. Він був бабієм. Алла Пугачова ніким для мене не стала. Вона стала порожнім місцем. Я її поважала за творчість. Потім кілька разів намагалася вирішити проблему з Аллою, розмовляла особисто, але все марно", – визнавалася Тетяна.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Нагадаємо, Пугачова здивувала радикально новою зовнішністю: Алла Борисівна вже молодше Галкіна

Російський шоумен Максим Галкін розмістив в мережі нове сімейне фото, де він позує з дружиною Аллою Пугачовою, сином Гаррі і дочкою Лізою. Знімок опублікований на сторінці гумориста в Instagram.

"У тата з мамою вечірній вихід", - підписав повідомлення Галкін.

Під повідомленням з'явилося безліч здивованих коментарів з-за неприродно молодого виду Примадонни: то захопилася фотошопом, то зробила чергову пластичну операцію. Шквал емоцій викликав свіжий вигляд Примадонни.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Пугачова відібрала 40 мільйонів на свій концерт у хворих дітей

Ювілейний концерт російської співачки Алли Пугачової може обернутися грандіозним скандалом. Як повідомляють російські ЗМІ, компанія "Вертольоти Росії", що належить державній корпорації "Ростех", виділила на організацію концерту в Кремлівському палаці 40 мільйонів рублів.

Також Знай.ua" писав про те, що Пугачову підкосило страшне горе: поховає близького друга