Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фото, на якому позує в студії американського телеканалу.

З підпису до фотографії стає зрозуміло, що Настя Каменських стала героїнею однієї з програм на телеканалі CBS. Для зйомок артистка наділа спокусливий чорний комбінезон, який підкреслює її соковиту фігуру і пишні груди. Волосся співачки розпущене і зачесане на один бік, таким чином можна розглянути золотисті сережки у її вухах, а на обличчі в неї легкий макіяж. Каменських сидить на білому диванчику в студії разом з ведучою і тримає її за руку.

У підписі до фотографії Настя Каменських розповіла про свої пригоди: "Попереду неймовірний і дуже насичений день. Зараз перебуваю в студії #CBS спілкуюся з чарівною @yadires. Настрій просто приголомшливий". Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці зірки. Фанати радіють за Настю і її успіхи і засипають її компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Настя просто приходить в студії, щоб показати, як треба виглядати, а не ось це", "Дуже красива, люблю тебе", "Ви чудові", "Настя, тобі так зручно сидіти?", "Яка красуня", "Будь розумницею", "Ноги як у Кендалл, а попу як у NK", "Дуже, дуже класна! Домоглася таких успіхів! Молодець!", "Підкорюєш іспанський Ютуб?", "Гарненька, красуня, а ще очаровашка", "Жебракуєте на вибори?", - пишуть шанувальники в коментарях до фото Насті Каменських.

агадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.