Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фото, на якому позує в незвичному образі.

Так, на фотографії, яка з'явилася на сторінці Насті Каменських, вона постала на огляд публіки в стильному вбранні. Судячи з підпису до фотографії, Каменських була на шопінгу, чим поспішила похвалитися в мережі. На фотографії співачка позує в чорній шубці і спідниці, яка визирає з-під верхнього одягу. Через плече у Насті чорна сумочка, її волосся зібране ззаду, а на обличчі легкий макіяж. Каменських сфотографувала себе в дзеркало на телефон, вона злегка посміхається, дивлячись у камеру.

У підписі до фотографії Настя Каменських написала: "Коли у тебе поганий настрій треба бігти на шопінг. Одразу полегшало". Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці зірки. Деякі фани в захваті від милого образу Насті і засипають її компліментами в коментарях, а інші дорікнули Каменських в тому, що не у всіх є гроші на шопінг.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Дуже красива", "Настя, ти чудова", "Найкраща, найулюбленіша", "У Насті новий телефон. Хто помітив?", "Це так. Шопінг вирішує всі проблеми", "Краще і не скажеш. Я теж так роблю, або в салон", "Якщо немає грошей, то далеко втечеш", "Ось і молодчинка! Звідки поганий настрій? Хандрити не можна! Ви мега розумниця", "А хто дасть гроші?", "Згадав, що немає грошей на шопінг і настрій став ще гіршим", "А якщо на шопінг немає грошей, то жопа тобі. Так і живе український народ, думаю, більше половини", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.