Відомий російський актор Констянтин Хабенський втретє став батьком. У нього народилася донька.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Дружина 47-річного актора Ольга Литвинова народила дівчинку у п'ятницю, 1 лютого. Ім'я, зріст і вага новонародженої дівчинки поки невідомі. Шанувальників актора попередили, що чекати на таку інформацію найближчим часом немає сенсу. Зіркова пара не хоче виносити на публіку сімейне життя.

Костянтин Хабенський з дружиною

Раніше дружина актора Ольга Литвинової писала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram щодо цього: "Бувають такі ситуації, коли дуже хочеться, що б то не стало, розвіяти всі міфи, домисли, здогадки, взяті "зі стелі", і розповісти, як воно насправді.... тому що дуже прикро буває читати про себе всіляку нісенітницю! А з іншого боку, це нічого не змінить! Повинна бути в жінці якась загадка".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Про вагітність Ольги Литвинової заговорили ще в кінці весни 2018 року, коли вона рідше стала з'являтися на сцені театру. Пізніше інсайдери підтвердили цю інформацію. До того ж, не так давно в мікроблозі актриси з'явилася фотографія, на якій помітний великий живіт.

Костянтин Хабенський одружився з Ольгою Литвиновою 2013 року. 3 червня 2016 року у них народилася донька, яку назвали Олександра. У актора також є 10-річний син Іван від шлюбу з журналісткою Анастасією Смирновою. Вони одружилися у 2000 році. Пара прожила разом 8 років, а потім 33-річна жінка померла від хвороби.

Костянтин дуже довго переживав смерть коханої дружини і в честь неї організував благодійний фонд, який допомагає дітям із захворюваннями головного мозку.

Нагадаємо, що батько Зеленського розповів всю правду про сина.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", зірка "Фізрука" народила на п'ятому десятку: ЗМІ розкрили подробиці.

Також "Знай.uа" писав про те, що під час нового спільного виходу з принцом Гаррі, Меган Маркл привідкрила завісу народження дітей.