П'ять років тому 15-річний хлопець із глибинки Олександр Порядинський навіть не мріяв прославитися на всю Україну, але коли пішов на шоу і переміг у конкурсі, його життя неймовірно змінилося, пише Politeka.

Всупереч своїй далеко не сценічній зовнішності, він завоював серця мільйонів своєю відкритістю, чарівністю і простотою і виграв головний вокальний конкурс країни. Незважаючи на те, що минуло стільки часу, сам Саша досі не вірить, що вся Україна підтримала саме його. За ці п'ять років він дуже сильно змінився. Ось так він виглядав раніше:

Фанатки вже встигли порівняти його з Тейлором Лотнером — Джейкобом Блеком у фільмі "Сутінки". Наскільки це виправдано, судіть самі, але факт залишається фактом.

Порядинський закінчив школу, поступив в академію культури в Харкові. З концертами співак об'їздив майже всю Україну. Не забуває Саша записувати і нові пісні в студіях звукозапису.

Крім того, він вирішив змінитися зовні, так як вважає, що зовнішність для артиста на першому місці. Співак зайнявся спортом. Тепер він тричі на тиждень ходить у тренажерний зал.

Варто зазначити, щоранку майже годину артист гуляє на свіжому повітрі. Він вже давно перейшов на правильне харчування. Олександр зміг змусити себе виключити з свого раціону все солодке і смачне. Зараз прогрес очевидний. На шоу хлопець прийшов з вагою в сто п'ятдесят кілограмів. Наполегливі тренування і сила волі не могли пройти безслідно.

Порядинський тепер виглядає на "всі сто!" і мотивує інших стежити за собою і не боятися змін.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва затьмарила український Тиждень моди стильним луком. Відома співачка вміє привертати до себе увагу яскравими фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Астаф'єва з Поляковою знялися в розпусній "полуничці": багато стогонів і поцілунків. Даша Астаф'єва похвалилася продовженням популярної комедії, а фанати залишилися в захваті.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова показала, як розтягує задоволення і не тільки, і все це з Джигурдою.