Російський реп-виконавець Кирило Толмацький, відомий під псевдонімом Децл, помер від зупинки серця. Він був піонером і яскравою зіркою модного музичного напряму реп, що яскраво спалахнула на початку 2000-х.

Виявилося, що відомий виконавець, якимось неймовірним чином передбачив власну смерть ще три роки тому.

Легендарне воронезьке інтерв'ю, яке Децл дав одразу після концерту, викликає масу невирішених питань. Толмацький каже, що хоче дожити до 450 років, а власну смерть інсценує у 35. Збіг?

Пропонуємо вам ознайомитися з повним текстом фатального інтерв'ю Децла, яке, ймовірно, кардинально змінило все його життя.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

– Кирило, здрастуй! Минуло вже 15 років з появи образу Децла. Як ви прийшли до того, що вилікувалися від нього і показали публіці себе теперішнього?
Як би я не хотів і не прагнув показати себе справжнього публіці все одно у всіх було упереджене ставлення. В той момент глядачі орієнтувалися на думку, яку транслювало телебачення. Коли почали говорити, що Децл не прикольний, то багато хто підхопив цю думку. Так стався резонанс: комусь я продовжував подобатися, а комусь ні. Хоча останні все одно тримали мій альбом під подушкою і потайки слухали треки.
На той момент мені було досить складно показати, який я насправді. І я весь час перебував у внутрішньому конфлікті. Так відбувалася революція у мене в душі. Коли люди зі мною зустрічалися, вони повністю змінювали свою думку про мене. Але зауважу, що до цих пір залишилося упереджене ставлення: мене, як і раніше представляють в балахоні, широких штанях і капюшоні. Всі ми розвиваємося, не треба залишатися на рівні 16-річного протягом життя. Але основні принципи залишилися тими ж: внутрішній стрижень, доблесть, честь, совість.

– А що для свого розвитку тобі цікаво вивчати?
Я вважаю, що корисно вчити різні мови. Наприклад, вбити на це свій час буде досить цікаво і важливо. Світ багатогранний. Стільки всього цікавого відбувається, що життя на все не вистачить. Тому я збираюся прожити мінімум 450 років. Колись я хотів би інсценувати свою смерть в 35 років і виїхати жити на острів. Залишилося кілька років – треба подумати над цією темою.

– І яким ти бачиш майбутнє?
Діти – наше майбутнє. Наприклад, я свою дитину виховую бути чесною, сильною, вихованою, ніколи нікого не ображати і ставитись до всіх так, як він хоче, щоб ставилися до нього. Поки мені не доводилося червоніти за свого сина.

– Часто в текстах пісень і кліпах зустрічається раста-тема, хоча на неї покладено заборону. А як пропаганда здорового способу життя?
ЗОЖ – це теж маячня. Тому що перенапружувати суглоби, м'язи – це нерозумно. Найздоровіший спорт – це йога, гімнастика. З ранку встали зробили зарядку – цього достатньо. Найчастіше, люди, які пропагую ЗОЖ застосовують різні препарати росту м'язів. Це теж шкідливо.
Мені 32 роки, а почав курити в 16 років. Звичайно, для кожного все індивідуально, але можу сказати про себе. Куріння негативно на мені не позначилося: я граю концерт і повністю використовую свої легені. І обстеження показують, що стан моїх легень, як у здорового студента. Я вважаю, що легалізований алкоголь набагато небезпечніший, ніж куріння.

– Один з альбомів називається «Хто ти?». Знайшов відповідь на це питання?
Самому про себе не пристойно говорити. Добре б, якщо на це питання відповіли оточуючі люди.

Нагадаємо, помер Децл Кирило Тлумацький, стали відомі причини смерті репера.

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, зірка "Польоту над гніздом зукушки" померла в страшних муках.

Також Знай.uа писав, що померла культова радянська актриса, на цих фільмах виросло не одне покоління.