Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість поділилася знімком з кінотеатру, зізнавшись, як провела вихідний. Так, артистка, сидячи з пачкою попкорну попросила порадити їй нові фільми, а фанати не зрозуміли, чому поруч немає інших глядачів.

"Вихідний в кіно🎬🍿🎞 Що порадите з кіноновинок?", - запитала Лорак. Фолловери не пройшли повз: "Втомлена щось, для блиску очей явно чогось не вистачає або когось", "Дуже сумна, дуже", "Ну дуже сумна ситуація.", "Дорого однак кіно обходиться😂 якщо одній в залі сидіти.", "Особистий кінозал? 😍 😂".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.