24-річна Анна Кошмал, яка не говорить про особисте життя, опублікувала в Instagram зворушливий знімок, на якому вона фаті ніжно цілує коханого. Про це пише видання Факты.

Відома українська актриса, 24-річна Анна Кошмал, що здобула популярність завдяки ролі Жені Ковальової в забороненому нині в Україні серіалі "Свати", вперше показала чоловіка.

"З днем народження, моя любов", - написала під фото Ганна, однак замість слова "любов" вона поставила зображення сердечка.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

До того ж нещодавно у мережі вона опублікувала кілька фото, де на полиці з книгами знаходиться весільний знімок. На іншому фото вона позує в розкішному білому платті і фаті.

Про особисте життя Кошмал не говорить ні слова. Відомо, що вона жила в цивільному шлюбі з молодим чоловіком. Влітку з'явилися чутки, що вони офіційно одружилися. Хто став обранцем актриси, не відомо.

Також говорили про те, що Анна чекає дитину. Цікаве положення розсекретив телеведучий і продюсер Юрій Горбунов. Він розповів, що запрошував Аню на головну роль у свій фільм "Скажене весілля", однак через вагітність актриси довелося відмовитися від кандидатури. Але сама Кошмал це не коментує.

Після завершення роботи "Сватах" кар'єра актриси пішла в гору. Вона зіграла головну роль у українському мелодраматичному телесеріалі "Сашка". Потім були головні ролі в телесеріалах "Не зарікайся", "Коли настане світанок", "Слуга народу", "Балерина" та інші.

Нагадаємо, Слуга народу зібрав довкола себе мільйони людей.
Нещодавно соціологи з групи "Рейтинг" провели масштабне опитування серед українців, щоб визначити настрої напередодні виборів президента. Як виявилося, лідер у рейтингу – Володимир Зеленський,

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, скільки Зеленський заробив на "Кварталі 95".

Також Знай.ua писав, Зеленський готує дещо новеньке: на Квартал і Сватів чекає поповнення.