Скандальний російський актор Федір Добронравов, офіційно заборонений Мінкультом в Україні, серйозно захворів і знову опинився у лікарні.

Про це пишуть російські ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що лікарі діагностували у зірки серіалу "Свати" передінсультний стан.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Стало відомо, що за кілька годин до початку вистави акторові стало зле і колеги викликали швидку. Актриса Тетяна Васильєва оголосила, що Федір Добронравов не зможе виступати за станом здоров'я.

У свою чергу, старший син "свата" Віктор за станом здоров'я батька, схоже, не особливо стежить.

"Ой, я нічого про це не чув", - каже актор.

Варто нагадати, що навесні 2018 Добронравов вже переніс інсульт і більше місяці пролежав у лікарні. Життя Федору Добронравову тоді врятувала його партнерка по сцені Тетяна Васильєва. Прямо під час вистави вона помітила, що з актором відбувається щось недобре: одна його рука повисла як батіг.

Через лічені хвилини до театрального залу примчали медики. Вони поставили столичному гастролеру сильнодіючий укол і відвезли Добронравова в лікарню, де йому зробили операцію і провели курс тривалої реабілітації.

Нагадаємо, скандальний російський актор, зірка серіалу "Свати" Федір Добронравов, якого Міністерство культури України внесло до переліку осіб, що створюють загрозу національній безпеці, був терміново прооперований.

Про це повідомляє Telegram-канал 112.

56-річний Добронравов переніс термінову операцію у зв'язку з інсультом. Акторові стало дуже погано ще в суботу, 17 березня. У артиста порушилася мова і оніміло обличчя, рука і нога з одного боку - усі ознаки інсульту.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Окружному адміністративному суді міста Києва відбулося перше судове засідання, на якому розглядалася справа забороненого в Україні серіалу "Свати".

Також Знай.ua писав про те, що російський актор Федір Добронравов потрапив у лікарню.