Соліст групи "Машина часу" Андрій Макаревич розповів про своє ставлення до війни на Донбасі. Про це повідомляють російськіі ЗМІ.

Журналіст, який спілкувався з музикантом, пригадав про "загальне сум’яття", яке панувало в 2014 році, коли почалася війна на Донбасі – на той рік саме довелося 45-річчю створення групи.

25, а потім і 35 років "Машини" відзначали концертом на Червоній площі, і це було супер. А 45 років припали на 2014 рік, коли все трапилося на Україні, коли все змінилося, коли було загальне сум’яття...

"Ми 45 років відмінно відзначили в "Лужниках". А сум'яття?.. У мене не було ніякого сум'яття. У мене було прикрість від того, що відбувається якась дуже велика помилка державного масштабу. Але я розумів, що ніяк не міг вплинути на це. Тобто все, що міг, я робив, але це було, так би мовити, як слону дробина... Так що настрій у "Лужниках" було в повній мірі концертне, тому що я намагаюся все-таки по можливості не турбуватися із-за речей, які не в силах змінити", - сказав артист.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

А тоді Макаревич додав, що зараз ніякого сум’яття немає...

"Не-не-не! Якщо людина з поганим настроєм виходить на сцену, то краще б йому не виходити зовсім. І потім, ну послухайте, жити в сум'ятті – це взагалі непродуктивна затія. Від цього нічого не зміниться! Тільки ти сам проживеш гірше. Треба займатися своєю справою і намагатися його робити добре".

Нагадаємо, Ахеджакова розплакалася, говорячи про Україну: не можу, мені погрожують.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", в Росії був складений список письменників, акторів і режисерів, які не визнали Крим російським і негативно відгукувалися про анексію. Борис Акунін, Олександр Сокуров, Андрій Макаревич, Лія Ахеджакова, Володимир Войнович, Ксенія Собчак, Людмила Улицька, Віктор Шендерович, Михайло Єфремов - всі вони знаходяться у цьому списку.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що туристи, які прибули в анексований Крим, в цьому році відзначилися обурливими витівками, які шокували місцевих жителів.