Деякі знаменитості не можуть розплатитися з боргами навіть незважаючи на величезну популярність і захмарні гонорари. Про це передає Clutch.

Анастасія Заворотнюк

У 2014 році актриса взяла валютний кредит, після якого настала криза, а курс рубля впав. Через величезний борг судові пристави наклали арешт на земельну ділянку Заворотнюк.

Ані Лорак

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Шоу Ані Лорак DIVA стало другим за витратами у російському шоу-бізнесі, відразу після Кіркорова. В одному з інтерв'ю співачка зізналася, що проект сильно вдарив їй по кишені і що їй доведеться відпрацьовувати борг найближчі п'ять років як мінімум.

"Мова йде про мільйони доларів…", – поділилася виконавиця.

Олександр Пряніков

У 2005 телеведучий взяв кредит у розмірі 100 тисяч доларів, щоб побудувати будинок у Московській області. Незабаром почалася низка негараздів, яка закінчилася величезним штрафом від банку. Через величезний борг Прянікову заборонений виїзд з Росії.

Олексій Панін

Як повідомляють ЗМІ, сума заборгованості Паніна за кредитами - близько 165 тисяч гривень. Крім того, через проблеми з податковою Паніну не можна виїжджати з РФ.

Олексій Рижов

За рішенням податкової та суду про примусове стягнення коштів, прийнятому наприкінці минулого року, борг Рижова складає близько 43 тисяч гривень.

Анастасія Волочкова

Проблеми Волочкової почалися після того, як колишній чоловік Ігор Вдовін попросив позичити три мільйони рублів, які так і не повернув.

"Борг за комуналку будинки тільки зростає. Зараз вже ця сума понад 137 тисяч рублів. Є заборгованості по зарплатах працівникам", – розповіла зірка.

Кіра Пластініна

Юна дизайнерка відкрила безліч модних магазинів і майже відразу ж втратила до них інтерес, виїхавши на навчання за кордон. За таку витівку сім'я Пластініної має заборгованість близько 412 мільйонів гривень.

Нагадаємо, разлучена Лорак засипала мережу пікантними фото.

Раніше Знай.uа повідомляв, зірка серіалу "Моя прекрасна няня" змінився до невпізнання.

Також Знай.uа писав, Собчак і Волочкова не поділили коханця.