На похоронах російського репера Кирила Толмацкого (Децла), які пройшли в Москві в середу, 6 лютого, стався неприємний інцидент.

За даними місцевих ЗМІ, церемонія прощання з артистом відбулася в ритуальному залі Центральної клінічної лікарні міста. В один з моментів, мікрофон взяв невідомий молодий чоловік, який пообіцяв "помститися за Кирила".

Децл
Децл

"Кирило, ми помстимося за тебе, хто це зробив - буде покараний. Всі відповідатимуть за це" - заявив перед рідними і шанувальниками Децла невідомий. Його мову перебив отець репера Олександр Тлумацький.

"Мені б не хотілося чути ці промови на похороні, вийдіть із залу. Не треба провокацій і безглуздих промов, як сталося, так сталося. Зробіть краще щось добре", - звернувся він до хлопця.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Децл
Децл

Нагадаємо, російський репер Кирило Тлумацький, відомий за псевдонімом Децл, який раптово помер 3 лютого, міг стати жертвою російських спецслужб. Таке припущення з'явилося в мережі.

Так, один з користувачів звернув увагу на те, що Кирило Тлумацький регулярно критикував російську владу в цілому і Путіна зокрема. Навіть один з останніх постів виконавця був направлений на адресу керівництва Кремля.

Децл
Децл

"Він критикував владу і в музиці, і в ЗМІ. Ні на що не натякаю, просто хочу нагадати, що в КДБ СРСР (звідки родом Путін) існувала практика вбивств отрутами, які ніяк не визначалися на експертизах і нагадували смерть від природних причин", - написав Максим Мирович.

Нагадаємо, нещодавно вийшло шоу, присвячене смерті 35-річного репера Кирила Толмацкого (Децла).

Як повідомляв "Знай.uа", за фактом смерті російського реп-виконавця Кирила Толмацкого з'явилися попередні результати експертизи.

Також Знай.uа" писав, що в ніч на 3 лютого сталася страшна трагедія: 35-річний репер Децл загинув після корпоративу в клубі.