Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість приїхала в Ульянівськ з шоу "Diva", похвалившись зворушливим відео. Так, артистка зауважила, що у неї найкращі глядачі, продемонструвавши подарунки і шматочок репетиції. Варто відзначити, що деякі сценічні костюми Кароліни виглядають дуже відверто.

"🙏🏽 У мене найкращі глядачі! ❤️", - поділилася емоціями Лорак. Фолловери не пройшли повз: "Це було неймовірно! Шикарний голос, шикарна дівчина! Мурашки весь концерт! Просто захват!", Унікальна жінка♥️Стільки якостей і краси в одній людині💣🙌♥️", "Неможливо не захоплюватися!!! Голос, краса, працелюбність, любов до своєї роботи😍", "Люблю Ані! Красуня є на що подивитися і послухати😊 але що це за поголовна мода в трусах по сцені бігати, дивно виглядає.".

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.