Знаменитий американський репер Дрейк залишив двом співробітницям ресторану швидкого харчування "Макдоналдс" чайові у розмірі їх річної зарплатні.

У соціальній Twitter з'явилася фотографія Дрейка в "Макдоналдсі". На ній видно, як артист в компанії двох охоронців спілкується з темношкірою співробітницею ресторану швидкого харчування.

Повідомляється, що Дрейк замов у закусочній бургер, після чого подарував співробітницям гроші готівкою. Репер залишив жінка по десять тисяч доларів для кожної як чайові.

Знімок опублікував користувач соцмережі з ніком AJ, що став свідком події.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Просто побачив Дрейка в "Макдоналдсі"... Божевілля. І він дав двом працівницям за 10 000 доларів кожній.... Готівкою", - повідомив очевидець.

Пізніше фотографія візиту в закусочну з'явилася на офіційній сторінці Дрейка в Instagram. Втім, репер скромно не згадав про гігантські чайові.

Пізніше кілька американських видань спростували названу суму чайових. Так, на думку People, виконавець залишив у кафе всього лише 100 доларів, а цифра в 10 тисяч кожні вигадана його шанувальником.

Варто зазначити, що кілька зіркових номінантів на престижну музичну премію "Греммі" відмовилися виступати на урочистій церемонії. У їх числі такі артисти як Аріана Гранде, Дрейк, Кендрік Ламар і Дональд Гловер. Так, наприклад, Дрейк представлений в категорії "Альбом року" і "Пісня року", Кендрік Ламар і Гловер також претендують на нагороду в останній категорії, а також вони можуть отримати премію за "Кращbq запис". Дрейк, Кендрік Ламар і Гловер поки не розкрили причину, по якій вони не хочуть виступати на церемонії/

Нагадаємо, що BBC назвав найбільш перспективних музикантів 2019: перевершать Леді Гагу і Дрейка.

Як повідомляв "Знай.ua", український мультфільм про Донбас підкорює європейські фестивалі.

Також портал "Знай.ua" писав, що всесвітньо відома світська левиця і модель Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя. Так, в цей раз діва порадувала фанатів новим знімком на своїй сторінці в Instagram. У соціальній мережі пишнотіла модель опублікувала фотографію, на якій позує в яскравому образі.