Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість приїхала в Волгоград з шоу "Diva", похвалившись уривком концерту. Так, артистка заспівала один зі своїх хітів, вбравшись в яскравий купальник, а деякі шанувальники вирішили, що це занадто відверто для сцени.

"Просто чудовий вечір! 🙏🏽", - поділилася емоціями Лорак. Фолловери взялися коментувати: "Зараз Мода в купальниках виступати на сцені ???🌞", "В купальнику виступати на сцені, скоро голими вже почнуть", "Все добре, але в купальниках на пляж!!! Так оголюватися на сцені, навіщо?!", "Не треба в купальнику виступати (((", "Чому весь час в купальниках ? Комплекс ? На сцені хочеться бачити артиста , а не ( додумайте самі )".

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.