Під час прощальної церемонії із померли радянським актором Сергієм Юрським, зле стало ведучому церемонії Євгену Стеблову.

Зазначається, що прощання з російським артистом проводили у Москві. Сергій Юрський помер в ніч на 8 лютого на 83-му році життя. Причиною смерті називають зупинку серця. Про це інформують Факти.

Сергій Юрський

"Церемонія прощання проходить у театрі Моссовета в Москві, куди з самого ранку юрбами йшли скорботні шанувальники знаменитого артиста, його друзі і колеги, серед яких багато знаменитостей. У залі були помічені Юрій Рост, Ольга Остроумова, радянський і азербайджанський співак Полад Бюльбюль-огли, Аркадій Інін, Євген Герасимов, Віра Васильєва," - йдеться у повідомленні.

Для урочистого вшанування, колеги вишикувалися в чергу, щоб особисто підійти до труни і попрощатися. У залі періодично лунали оплески та вигуки "браво".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зазначається, що ведучим церемонії став відомий актор Євген Стеблов, від хвилювання у нього не витримали нерви. Він втратив свідомість прямо біля труни, - повідомляє. На щастя, нічого серйозно не сталося, актора швидко привели до тями.

Померлий актор Сергій Юрський завоював популярність і любов глядачів своїми ролями в театрі і кіно Остап Бендер в "Золотому теляті", Іван Груздєв в серіалі "Місце зустрічі змінити не можна" (1979), дід Митя в фільмі "Любов і голуби" (1984). Також актор підтримував Україну і в інтерв'ю не раз висловлював свою підтримку в зв'язку з останніми подіями.

Нагадаємо, Сергій Шнуров, лідер і один з солістів групи "Ленінград" присвятив чотиривірш який пішов з життя народному артисту Росії Сергію Юрському. Текст він опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Також "Знай.ua" повідомляв про те, що британський актор Альберт Фінні помер у віці 82 років. Серед найбільш відомих ролей Фінні - сищик Еркюль Пуаро в "Вбивстві в" Східному експресі "1974 року народження, адвокат Ед Масрі в" Ерін Брокович ", літній Ед Блум в" Великою рибі ".

Крім того, "Знай.ua" писав: "Сергій Юрський насамперед відомий актор і режисер, який взяв участь у створенні багатьох кіноробіт.