У віці 75 років помер американський актор Кармен Ардженциано. Про це повідомляє видання TMZ. За свою кар'єру, яка почалася в 1970 році, він знявся в більше, ніж у сотні фільмів і серіалів.

Найбільш відомий він завдяки ролям у телесеріалі "Зоряні ворота: SG1", четвертого сезону серіалу "Доктор Хаус", а також фільмами "Молитви для моєї дочки", "Хрещений батько 2" (де він зіграв найманого вбивцю), "Викрасти за 60 секунд", "Обвинувачені".

Кармен Ардженциано народився 27 жовтня 1943 року в місті Шарон, штат Пенсільванія, США. Кіноактор відомий за фільмами "Хрещений батько 2", "Хрещена мати", "Дон Жуан де Марко", "Коломбо: Криза особистості", "Діамантовий поліцейський", "Ангели і Демони" і серіалам "Доктор Хаус", "Швидка допомога" , "Обмани мене", "Зоряна брама: ЗВ-1", "Менталіст".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У актора залишилося троє дітей.

Нагадаємо, помер відомий актор: п'ять номінацій на Оскар і десятки кіношедеврів. Британський актор Альберт Фінні помер у віці 82 років.

Серед найбільш відомих ролей Фінні - детектив Еркюль Пуаро у "Вбивство в "Східному експресі" 1974 року, адвокат Ед Масрі "Ерін Брокович", Ед Блум в "Великій рибі".

Він також зіграв Вінстона Черчілля в телефільмі "Черчілль" (The Gathering Storm).

Як повідомляв "Знай.uа", "Закінчився період Юрський" - Шнуров присвятив вірші відомому російському актору. Сергій Шнуров, лідер і один з солістів групи "Ленінград" присвятив чотиривірш який пішов з життя народному артисту Росії Сергію Юрського. Текст він опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Сергій Юрський помер у віці 83 років вранці 8 лютого. До речі, співчуття у зв'язку зі смертю Юрського його рідним і близьким висловив сам Путін.

Також Знай.uа" писав, що померла зірка серіалу "Доктор Хто".