11-го лютого у Лос-Анджелесі відбулася 61 церемонія нагородження американської музичної премії Grammy Awards.

Головними тріумфаторами цього року стали Lady Gaga та Childish Gambino, які отримали по три статуетки, та кантрі-зірка Кейсі Масгрейвс з 4-ма нагородами.

Пісня Гаги та Бредлі Купера "Shallow" з фільму "Народження зірки" підкорила присутніх і отримала перемогу у номінаціях "Поп-виконання дуетом" та "Пісня, написана для кіно і телебачення". Також співачку нагородили за "Найкраще сольне поп-виконання" (пісня "Joanne").

Lady Gaga виконала переможну композицію без Бредлі Купера, який напередодні отримував нагороду "BAFTA" у Лондоні за цю саму пісню.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Актор та хіп-хоп виконавець Дональд Гловер, відомий під псевдонімом Childish Gambino став переможцем у номінаціях "Пісня року", "Кліп року" та "Реп-виконання року", і все це за той самий трек – "This is America".

Пісня "This is America" стала першою реп-композицією, яка перемогла у номінації "Пісня року"

Кантрі-співачка Кейсі Масгрейвс забрала додому 4 статуетки, зокрема за "Альбом року", "Найкраще кантрі соло виконання" та "Кантрі-альбом року".

Молода британська зірка Дуа Ліпа цьогоріч перемогла у номінаціях "Найкращий новий артист" та "Найкращий поп-запис".

Реперка Cardi B стала першою жінкою, яка отримала нагороду за "Найкращий реп-альбом року". Крім того, Карді відзначилася оригінальною сукнею на червоній доріжці та перформансом на роялі зі стразами.

Карді своєю сукнею намагалася зімітувати грамофон?

До речі, під час енергійного виступу реперки, з неї злетіло намисто.

Покійний музикант Кріс Корнелл отримав Grammy посмертно за "Найкраще рок-виконання". А легендарну співачку Доллі Партон вшанували спеціальної нагородою "Персона року MusiCares".

Якщо ви раптом не знаєте, саме Доллі Партон написала і першою виконала легендарний хіт Вітні Х'юстон "I will always love you"

Справжнім сюрпризом премії стала поява на сцені колишньої першої леді Мішель Обами. Вона виголосила промову, яка зірвала овації у залі.

"Неважливо, любимо ми кантрі, реп чи рок – музика допомагає нам ділитися частинкою себе – нашою гідністю чи смутком, надією та радістю. Музика дозволяє нам чути одне одного, впускати одне одно до себе в душу. Вона показує нам, що все це має значення, кожна історія у кожному голосі, кожна нота у кожній пісні", - відзначила Обама.

Нагадаємо, Полякова влаштувала примірку у всіх на очах.

Як повідомляв Знай. ua, дочки Фреймут і Полякової переплюнули зоряних матусь.

Знай. ua писав, що Полякову підвело екстремальне міні: гаряче фото.