Відома актриса українського походження Мирослава Карпович опублікувала в мережі фото, на яких вона займається йогою. Прихильники зірки були вражені її тілом і заговорили про те, що Карпович страждає від анорексії.

Фото з'явилися на особистій сторінці зірки в Instagram.

"Пішла на йогу. А ви чим займаєтеся по ранках? А-ну неспуні, діліться своїми жайворонськими подвигами?", - підписала фото Мирослава.

Славу акторці принесла роль Маші з "Татусевих доньок". Вона знялася у фотосесії топлес. Карпович одягнена тільки в темні вільні брюки, груди актриса прикриває рукою. На чорно-білих знімках Мирослава показує свою гнучкість і позує в різноманітних позах з йоги.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Більшості шанувальників відверті фото зірки сподобалися, але багато хто відзначив нездорову худорлявість актриси: "Така тендітна і ніжна, але страшенно худа, навіть на вашій виставі коли була,не помітила цього"

Однак на запитання, чи актиса дотримується дієти, вона відповіла в коментарях, що ні, а весь секрет у швидкому метаболізмі.

"Якщо я буду дотримуватися дієти,мене навіть за березою не знайдуть. Яночка, мій метаболізм вдало справляється зі всім і, звичайно, я дотримуюся повноцінного здорового харчування, всяляких зелених соків,спорту і чудового настрою", - повідомила Карпович.

Нагадаємо, що Алла Пугачова зізналася у смертельній хворобі: моторошна ціна стрункості.

Як повідомляв "Знай.ua", Марина з нами: зірки "Дизель шоу" розповіли, що вбило Поплавську.

Також "Знай.ua" писав, Бузова вийшла на сцену хворою, але фанатам її не шкода: доскакалась в купальнику на снігу.

Шанувальники не втрималися і почали бурхливо обговорювати нову публікацію на сторінці Олі. Люди нагадали Бузовій, як попереджали її не бігати майже голою по морозу, а вона не слухала. Інші ж просто бажають своїй улюблениці швидше одужувати.