Голлівудська актиса Дженніфер Еністон влаштовула гучну вечірку в честь свого 50-річчя. Серед запрошених гостей виявився її колишній чоловік Бред Пітт.

Про це пише видання The Daily Mail.

Свято відбулося в готелі "Sunset Tower" в Лос-Анджелесі. На вечірці були помічені такі знаменитості як Сандра Баллок, Гівнет Пелтроу, Кортні Кокс, Демі Мур, Різ Уізерспун і багато інших. Не менш цікаво, що в гості до Дженніфер Еністон заглянув і її колишній чоловік Бред Пітт, недавно розлучився з Анджеліною Джолі.

Гості вечірки

Актор прибув на вечірку без супроводу, хоча зараз подейкують про його роман з колегою Шарліз Терон. Пітт намагався приховати від журналістів свою персону, але їм таки вдалося його впізнати. В останній раз Бреда Пітта і Дженніфер Еністон бачили разом на публіці п'ятнадцять років тому.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Пітт був радий зустрітися з багатьма старими друзями (до речі, на вечірці він перетнувся і з іншою своєю колишньою любов'ю - Гвінет Пелтроу, актори зустрічалися кілька років і навіть були заручені) і провів на святі близько трьох з половиною годин, після чого так само тихо покинув готель. За словами інсайдерів, Еністон запросила екс-дружина на свою вечірку, тому що в цей день хотіла бачити поруч із собою найрідніших, близьких і коханих людей - саме таким людина Бред і залишився для Джен навіть після скандального розлучення.

11 лютого зірці серіалу "Друзі" Дженніфер Еністон виповнюється 50 років, але влаштувати гучну вечірку з нагоди прийдешнього ювілею вона вирішила на вихідних.

Нагадаємо, що Бред Пітт закрутив роман з Шарліз Терон, але не зміг дечого приховати.

Також "Знай.ua" писав, інсайдери розказали, що відчуває всесвітньо відома актриса Дженніфер Еністон до свого колишнього чоловіка Бреда Пітта.