Відомий російський комік Максим Галкін, чоловік співачки Алли Пугачової виклав в мережі новий знімок Примадонни.

У соцмережі Instagram артист опублікував фото, на якому Алла Пугачова та їх маленький син Гаррі розважаються на дні народженні доньки співачки Жасмін.

"Алла з Гаррі на дні народження Маргарити Шор, доньки наших друзів", - підписав фото Максим Галкін.

В коментарях шанувальники пишуть, що Пугачова не старіє, а тільки молодшає: "Вона, як дівчинка, в 69", "Тільки молодше стає, красуня", "Так тримати, Алла Борисівна!", "Супер фото!", "Алла Борисівна з роками все".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Варто нагадати, що відома російська співачка Алла Пугачова, яка останнім часом помітно схудла, злякала шанувальників своїм зовнішнім виглядом. Якщо до цього стрункіша і помолоділа співачка захоплювала оточуючих, то її останній вихід у світ не на жарт спантеличив. Алла Борисівна зі своїм чоловіком Максимом Галкіним замість того, щоб прийти на похорон Децла, де на неї всі чекали побачити, вирушила на прем'єру фільму "Пілігрим".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що знаменита російська співачка Алла Пугачова відверто зізналася, що відчуває фінансові труднощі. Саме злидні штовхають 69-річну співачку працювати на корпоративах. Додамо, що ще з 2010 року публіка не бачила концертів Примадонни. А не так давно Алла Борисівна розповіла, що неможливо прожити на таку мізерну пенсію.

Нагадаємо, фанати дізналися страшну правду про Пугачову: стрункість в обмін на смертельну хворобу.

Як повідомляв Знай.uа Пугачова зібралася "поховати" Галкіна.

Знай.uа писав, Кіркоров потрапив в конфуз на зустрічі з Пугачовою: чутки підтвердилися.