Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася уривком з ранкового тренування. Так, артистка не упустила можливості показати ідеальні сідниці, розповівши при цьому про улюблені вправи.

"Я ж вам пообіцяла ) До дня Святого Валентина залишилося зовсім нічого, але якщо причина «не в тобі, а в мені» потрібно сміливо вирушати в зал качати попу. І корисно , і хлопці оцінять . Хто за підніміть руку ✋🏼😂 Я не вмію з залізом . Зате моя власна вага ( якої не мало ) дозволяє мені працювати з ним. Ще я завжди в обважнювачах на ногах. Це моє обов'язкова ранкова вправа. Плюс прес . Ну і розтяжка 👅 Ось ще мої улюблені :
🍑 Сідничний місток: ляжте на спину, ноги зігніть в колінах. Ступні стоять на підлозі, руки вздовж тіла. Упираєтеся п'ятами в підлогу і піднімаєте стегна вгору, напружуючи сідниці і не піднімаючи плечі від підлоги. Затримайтеся на дві секунди і поверніться у вихідне положення. Я знімаю обважнювачі і кладу їх на стегна.
🍑 Присідання з відведенням ноги в сторону: ноги на ширині плечей, руки зігнуті в ліктях. Присядьте, потім встаньте і відведіть ногу в сторону на стільки високо, на скільки це можливо. Поверніться у вихідне положення і виконайте ту ж вправу на іншу ногу.Можна використовувати фітнес-резинки.
🍑 Велосипед: ляжте на спину, руки за головою. По черзі згинайте ноги в колінах, намагаючись торкнутися ліктя протилежної зігнутої руки. Правий лікоть – ліве коліно, і навпаки. Ноги весь час знаходяться навісу.
🍑 Перехресні випади: встаньте прямо, ноги на ширині плечей, руки зігнуті в ліктях. Зробіть крок назад, щоб права нога опинилася за лівою. Зігніть ногу в колені. Праве коліно має знаходитися позаду вашого лівого коліна. Сідниці весь час напружені. Потім зробіть упор на ліву п'яту, поверніться у вихідне положення і повторіть вправу на іншу ногу.
🍑 Стільчик: встаньте спиною до стіни, руки вздовж тіла. Поступово сідайте так, ніби внизу стоїть невидимий стілець, але спираючись спиною на стіну, утворюючи кут в дев'яносто градусів. Через хвилину повертайтеся у вихідне положення і повторіть вправу на іншу ногу.
Три-чотири підходи буде достатньо, для початку.", - поділилася інформацією Седокова.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.