Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Співачка часто інтригує фанатів і публікує частини нових пісень або фото, які ставлять багато запитань.

Так на сторінці Лободи в Instagram з'явилося нове форно-біле фото. На ньому зірка позує в обіймах невідомого чоловіка.

"Спасибі, що був поруч... мій головний герой... людина з великим серцем і глибоким поглядом", - підписала фото артистка.

Прихильники Світлани Лободи моментально відреагували на чутливе фото, зазначивши, що пара виглядає дуже красиво і гармонійно. "Класна пара, таке враження, що Ви створені саме один одного", "Як же ви красиво і гармонійно виглядаєте! Захоплююся", "Це від нього дочка?", " Гарний актор, мужній, можна було і гарячіше!", "Може, ви ще будете разом, іноді таке буває" , "Ось від нього і дочку потрібно було народжувати, а не від старого рокера" , "Ідеальна пара", - пишуть в коментарях підписники Лободи.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

У той же час на сторінці чоловіка, якого Лобода позначила на фото, з'явився пост в якому він написав: "Розбила серце Лобода... Сказала, що залишимося друзями".

Скоріше за все, це просто реклама нового кліпу співачки на пісню INSTADRAMA. Відео з'явилося на Youtube-каналі Лободи у середу, 13 лютого. Кліп розповідаю історію про стосунки пари.

Зазначимо, що в кліпі Лобода змінила низку образів: спочатку вона постає фатальною красунею з білими кучериками в червоній сукні з глибоким декольте і високим розрізом на стегні; потім - з темним волоссям і незвичним чубчиком; з'явилася вона і в своєму звичному образі - із зібраним у хвіст волоссям і в джинсах.

Нагадаємо, Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що розкута Лобода вийшла на сцену без ліфчика, сподобалося не всім.