Даша Астаф'єва – українська секс-бомба зі світовою популярністю. Але таланти цієї знаменитої дівчини красою не вичерпуються. Широкій публіці вона відома, перш за все, як співачка, потім – як модель «Playboy». Раніше Астаф'єва випробовувала себе в ролі телеведучої, а тепер вже предметом її гордості може стати і досить значна (як для скромного українського кінематографу) фільмографія. Як красуні вдалося досягти такого успіху?

Даша Астаф'єва в молодості
Даша Астаф'єва в молодості

Зріст, вага, параметри фігури

Дар'я Астаф'єва вже не перший рік блищить на українському шоу-бізнесовому олімпі в яколсті незмінного і яскравого секс-символу. Тому багатьох цікавить: скільки ж Даші років? Дівчина з'явилася на світ 4 серпня 1985 році. А значить її вік наразі – 33 роки. За знаком Зодіаку вона – Лев. Це характеризує артистку як яскраву особистість із задатками лідера.

Безумовно, багатьох ще й турбують параметри Астаф'євої. Вона їх, звичайно, не приховує, а навпаки – пишається. При зрості 173 сантиметри, її вага становить близько 55-и кілограмів. А об’єми, прямо-таки, завидно-ідеальні: 90-60-92. І новин про те, що вона схудла або погладшала, ми поки не дочекалися. А ось про те, що скандальна красуня підстриглася, поголилася наголо і з'явилася на Червоній доріжці оголена і лиса – хоч греблю гати.

Даша Астаф'єва: оголена
Даша Астаф'єва: оголена

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Сім'я

Даша народилася в крихітному містечку Дніпровської області (нині – Покров, раніше – Орджонікідзе) в дуже простій родині робітників. Мама майбутньої зірки працювала на тепличному комбінаті, а тато – на залізниці. У Дарини є брат – Женя, молодший за неї на 5 років. Батьки ніколи не вказували Астаф'євій, що робити в житті і дозволяли її талантам вільно розвиватися.

Даша Астаф'єва в дитинстві
Даша Астаф'єва в дитинстві

Біографія

Дитинство нинішньої неймовірної красуні було досить нелегким. Як сама вона зізнавалася в інтерв'ю: її історія – це справжня казка про гидке каченя. В тінейджерські роки ніхто і не подумав би назвати її симпатичною. Маленька Даша відрізнялася худобою, а також страждала від вугрової висипки в сильному прояві. Але дівчинка не сумувала, а займалася своїм спортивно-творчим розвитком, відвідуючи безліч різних гуртків. Зараз складно уявити, що юна Астаф'єва захоплювалася, наприклад, рукоділлям і присвячувала себе ручному плетінню килимів. Також вона серйозно займалася спортивною акробатикою. Мабуть, цьому захопленню дівчина і зобов'язана своїм ідеальним пропорціям. Крім того, Даша займалась малюванням і танцями. А ось науки їй давалися нелегко – дівчина була міцною трієчницею. Може, ще й тому що стосунки з однокласниками у неї складалися погано. Як зараз говорять, дівчина була жертвою колективного буллінгу. Але себе в образу намагалася не давати, тому вчителі часто засуджували її за погану поведінку.

Страждати Астаф'євій довго не довелося. Уже в 16 років робота над собою та раннє дорослішання принесли свої плоди – і крізь риси закомплексованого підлітка почала проглядатися справжня красуня. І вона замислилася про те, щоб здійснити свою дитячу заповітну мрію.

Справа в тому, що, виявляється, з 9-и років Даша хотіла стати дівчиною «Плейбою». Тоді вона вперше десь випадково побачила цей журнал. А яким може бути перший крок до такої мрії у бідної провінційної дівчини? Природно, місцевий конкурс краси. Так, в 16 років Дарина взяла участь в «Краса Дніпровщини». Крім того, що дівчина отримала там титул, так ще й познайомилася із серйозною моделлю з Данії, запрошеної для суддівства в змаганні. Ось вона-то і направила Дашу на праведний шлях – порадила зробити портфоліо і почати працювати фотомоделлю.

Уже перший фотограф, до якого майбутня зірка прийшла на звичайну зйомку, потрібну для початку кар'єри фотомоделі – запропонував їй знятися оголеною. Вона, без роздумів, роздяглася – з тих пір у Даші не було проблем з роботою і самооцінкою. Її стали запрошувати на різні ню-зйомки мало не кожен день. Сама Даша вже зараз дивується такому стрімкому розвитку її як моделі. Адже на момент першої фотосесії вона не могла похвалитися ідеальними пропорціями. Астаф'єва зізнається, що тоді у неї був перший розмір грудей і зовсім спортивна фігура. Розквітати вона стала лише в міру дорослішання. Даша допускає, що сама притягнула до себе таку зовнішність на рівні матеріалізації і думки, адже дуже мріяла стати такою красунею, якою є зараз. Хто знає, а може, допомогли пластичні хірурги і спонсори?

Після закінчення школи Дар'я Астаф'єва вступила до Дніпровського театрально-художнього коледжу на режисерський факультет. Там же викладали і вокал. Дівчина тоді помітила свій творчий хист до нього і стала займатися музикою додатково на індивідуальних заняттях з викладачем. Так, модель стала плекати мрії і про співочу кар'єру.

Уже в ті роки, їй пощастило позувати відомому фотографові, який шукав двійників. Коли він побачив фотографії Дар'ї, то зацікавився моделлю, тому що вважав її схожою на Бетті Пейдж. Це знаменита американська модель середини минулого століття, яка першою працювала в жанрі пін-ап. В образі цієї діви Астаф'єва і позувала для своєї першої серйозної зйомки. Пізніше ці ранні знімки Дар'ї побачили українські видавці «Плейбоя» і запросили на зйомки в 2006-у році.

Даша Астаф'єва: перші фото
Даша Астаф'єва: перші фото

Кар'єра

Після закінчення коледжу Астаф'єва переїхала до Києва на початку двотисячних. І тут уже почала ходити на різні кастинги. Так, ще до початку вокальної кар'єри вона засвітилася в якості епізодичної актриси в американському комедійному серіалі «Сусідка».

У столиці їй швидко пощастило познайомитися із знаменитим продюсером Юрієм Нікітіним. Він особисто запропонував їй участь у «Фабриці зірок». У 2007 році Астаф'єва стала фіналісткою конкурсу, але не виграла його. Однак «Фабрика» вмить зробила Дашу знаменитістю. До того ж Юрій Нікітін запросив її солісткою нової дівочої сексуально-агресивної групи під назвою «NikitA». Колегою Астаф'євої по дуету стала Юлія Кавтарадзе, колишня учасниця іншої групи Нікітіна під назвою «А.Р.М.І.Я. ».

2007-й став неймовірно успішним для амбітної артистки. Вже після початку вокальної кар'єри український «Плейбой» проголосив її дівчиною року. Якщо раніше рішення про вибір playmate приймала редакція, то в 2007-у умови відбору були змінені. Воно проводилося через SMS-голосування читачів журналу. Таким чином, тодішній головний редактор видання, Влад Фісун, заперечив чутки корупційності перемоги Астаф'євої, пояснюючи її просто величезною медійної популярністю дівчини, пов'язаною з участю в реаліті-шоу. Хай там як, здається, в чесності перемоги Дар'ї сумніватися нічого. Адже її фотосесію в честь цієї події передрукували 15 різних «Плейбоїв» у всьому світі. А вже в червні 2008-го її знімками милувалися і в головному офісі видання – в Америці. Таким чином, українську модель вперше запросили на конкурс з відбору дівчат на честь 55-річного ювілею журналу.

Така популярна Астаф'єва остаточно закріпила за собою скандальний статус головного українського секс-символу всіх часів. Більш того, коли вона в рамках відбору з’явилася на віллі Х'ю Хефнера, за розповідями її продюсера, і там стала головним центром уваги преси і Хефнера. За свого повернення, сама ж дівчина скромно виправдовувала це духовною спорідненістю з головним плейбоєм світу. «Ми просто любимо однакові фільми, музику і книги, і Х'ю побачив у мені своє відображення,» – стверджувала Астаф'єва.

Даша Астаф'єва на вечірці "Плейбой"
Даша Астаф'єва на вечірці "Плейбой"

Другий раз її запросили на знамениту віллу вже в грудні того ж року – і знову-таки молода українська співачка змогла привернути до себе там всю світову пресу. На вечірці на честь оголошення переможниці конкурсу вона з'явилася в прозорій сукні. А в розпал гулянь напередодні ключової події вона просто зняла з себе трусики і кинула їх у натовп. Навіщо? Пізніше Астаф'єва пояснила, що таким чином відповіла на питання Хефнера про його улюблений вид нижньої білизни. Так вона опинилася на головній обкладинці в легендарному журналі!

Тим часом група «Нікіта» стрімко набирає популярність: знімає провокаційні кліпи, з'являється в глянці і веде активну концертну діяльність. Спочатку складалося враження, що проект був створений спеціально під Дашу. А друга учасниця служила їй лише хорошим фоном для посилення потужності сексуальної енергетики групи. Як в кліпах, так і на фотосесіях – Астаф'єва завжди на першому місці. Крім активної дуетної роботи, вона часто знімається і в індивідуальних еротичних фотосесіях, з'являючись на обкладинках журналів на кшталт «Максим». Також вона пробується і в ролі телеведучої. Спочатку Астаф'єва вела «Кіно» на телеканалі ТОНІС, потім стала ведучою сексуального «Прогнозу погоди» на музичному каналі М1. Деякий час Даша навіть намагалася бути колумністом і почала вести еротичний блог в рейтинговому друкованому виданні.

Однак на пишну вечірку «Playboy» в 2008-у році Хефнер запросив свою улюбленицю не на самоті, зробивши їй пропозицію виступити на закритій party в Лас-Вегасі в складі групи «NikitA».

Так вже в перший рік існування дуету рейтингова українська музична програма назвала «NikitA» відкриттям року.

Трохи пізніше знаменитий жіночий журнал «Cosmopolitan» нагородив учасниць колективу званням «найстильніших співачок року», хоч вони і рідко з'являлися на публіці досить одягненими.

Навесні 2009-го року «NikitA» представила свій перший альбом під назвою «Машина». Платівка мала велику популярність завдяки надмірно еротичним кліпам якось, наприклад, «Веревки». Він був дозволений до телетрансляцій тільки в нічний час через присвоєння статусу «18+». Дівчата постали в цьому ролику не те, що практично оголеними (як-то вже було заведено в українському шоу-бізнесі), а повністю голими. В цей же альбом увійшли головні хіти групи: «Королева» «Искусаю» і «Солдат».

Після «NikitA» пробує свої сили на надпрестижному і знаковому для Східної Європи конкурсі «Євробачення». Правда, дівчатам довелося відмовитися від участі через бурхливі модельні успіхи Астаф'євої, пов'язані з міжнародним конкурсом «Girls Next Door ».

Вже на початку 2010-го року Україна дізналася про Дарину Астаф'єву в новій «ролі». Вона зіграла в гучному фільмі «Закохані в Київ». При цьому кінокритики відзначили у неї ще й акторський талант, а не засміяли якось зазвичай буває з медійними персонажами, які з'являються на великому екрані. Більш того, за цим фільмом послідували й інші, хоч і невеликі, ролі, але в повнометражних картинах: «Острів везіння» і «Що творять чоловіки!».

Даша Астаф'єва: перший склад гурту "Нікіта"
Даша Астаф'єва: перший склад гурту "Нікіта"

Хоч «NikitA» і входить до списку найбільш популярних українських груп, чи то за наполяганням продюсерів, то чи за особистим бажанням, дует залишає Кавтарадзе. Так, колектив безболісно переживає свою першу зміну в складі – Юлію замінює Анастасія Кумейко. Тепер вже точно про рівноправність в дуеті говорити не доводиться. Беззаперечним лідером «NikitA» стає, як завжди, гранично оголена Даша.

У 2011-у група бере першу серйозну премію на пострадянському просторі – дівчата отримують «Золотий грамофон» в Москві.

У 2014-у році група випускає свій другий альбом – «Хозяин». На цьому етапі «NikitA» перетворюється в тріо – до дуету приєднується Юлія Брічковская. На підтримку альбому виходять нові кліпи на пісні «Авокадо», «Синее платье», «Игра», «Химия» і композиція з однойменною назвою альбому.

«ROPES» і «Вдіхай» стали останніми синглами, створеними групою в повноцінному складі. Однак «NikitA» на цьому не закінчилася...

У січні 2017-го під її ім'ям виходить сингл «Несмелая». Правда, і пісня, і кліп до неї були створені без участі Кумейко та Брічковскої – в них співала і танцювала Астаф'єва одноосібно. Крім того, сингл отримав якісно нове звучання, вказавши на зміну стилю «NikitA».

Однак уже в кінці квітня 2017-го на церемонії премій від чоловічого глянцю «XXL MEN'S AWARDS» ведучий оголосив Дашу Астаф'єву як сольну співачку. Вийшовши на сцену неодмінно в прозорій сексуальній сукні дівчина заспівала «Несмелую», а потім недбало надівши білу фату виконала вже власну пісню «Свадьба». Таким чином співачка, пожартувавши, зазначила, що це відповідь на одвічне питання «коли весілля», яким їй постійно дошкуляють. І прес-конференція, щоб вгамувати загальну цікавість, їй не потрібна.

Даша Астаф'єва: "Свадьба"
Даша Астаф'єва: "Свадьба"

Продюсером сольної співачки Астаф'євої залишився все той же Юрій Нікітін. Він же в коментарях журналістам і заявив, що «NikitA» таки виступатиме в своєму звичайному садо-мазо форматі на чолі з Дашею, але тільки – на приватних заходах. До того ж колектив групи буде доповнюватися новими дівчатами.

Листопад цього ж року – Дар'я презентує свій наступний сольний кліп на пісню «Найголовніше».

І перша премія не змусила себе довго чекати. Уже в 2017-у Даша отримує статуетку «Музична Платформа» за свою другу пісню.

Також в 2017-у в українському прокаті з'явилося кіно «Свінгери», в якому Астаф'єва разом з іншою співачкою Олею Поляковою зіграла помітну роль.

У 2018-у в ротації музичних каналів з'явився новий кліп Астаф'євої – «Fetish». А конкурс «Міс Всесвіт» нагородив її титулом «Найкрасивіша співачка».

У 2019-у в українських кінотеатрах покажуть наступне кіно за участю Дар'ї – «Продюсер». В активному промо картини вказується, що нам знову пощастить побачити Астаф'єву оголеною.

Даша Астаф'єва цілує незнайомця
Даша Астаф'єва цілує незнайомця

Особисте життя

Як тільки засяяла зірка Астаф'євої на небосхилі українського шоу-бізнесу, вона почала приховувати своє особисте життя. Розповідала тільки про ранні романи. Так, перша велика любов трапилася з нею ще в школі. Даша розповідала, що романтичні стосунки з ровесником почалися з її ініціативи. Незабаром тінейджерське захоплення переросло в серйозний роман довжиною в 7 років. Через її творчий злет вони розійшлися по різних дорогах, але розрив дівчина переживала болісно.

Далі з ім'ям Дар'ї були пов'язані тільки пікантні чутки, які вона ненав'язливо розвіювала, стверджуючи, що повністю присвячує себе роботі. І тільки останнім часом, позбувшись продюсерського гніту, Астаф'єва зізналася пресі, що це було одним з контрактних вимог. Адже сексуальних і вільних дівчат на корпоративи запрошують охочіше.

Однак шило в мішку не сховаєш: в розпал кар'єри Астаф'євої в складі групи «NikitA», папараці неодноразово ловили Дашу в компанії з бізнесменом Іваном Таршиним.

Тільки в 2017-у році співачка публічно оголосила про те, що нарешті зустріла чоловіка своєї мрії. Ним виявився ще один великий український бізнесмен зі східними корінням – Артем Кім. І хоч вони буквально відразу після знайомства, почали планувати весілля, офіційного оголошення про те, що Астаф'єва вийшла заміж і до сьогодні в пресі так і не з'явилося – тільки раз у раз повзуть чутки на цю тему.

Даша Астаф'єва з чоловіком
Даша Астаф'єва з чоловіком

І причини тому зовсім не мелодраматичні. Нареченого звинувачують в розтраті держкоштів в розмірі 27-и мільйонів гривень. Хоч сам Артем і не займав високих посад, підозри лягли на нього через батька, який був виконуючим обов'язки директора компанії «Енергоатом». Під слідством чоловік – вже досить довго. А з серпня 2017-го року і до 28-го січня минулого року Кім перебував під суворим домашнім арештом. Тепер же він знятий, але Кім не має права залишати межі України. Даша відзначала, що весь цей час їй дуже важко живеться.

Дівчину мучать нескінченні суди, Артему під час арешту не можна було виходити навіть на балкон, а за будинком, в якому живе пара, було встановлено постійне стеження. Так Даша буквально цілодобово спостерігала детективів під вікнами своєї квартири. До того ж обов'язки з «утримання сім'ї» весь цей час лежать на її печах. Але це співачку не турбує: вона стверджує, що все життя жила самостійно, а Артем був першим чоловіком, якому вона дозволила за неї платити. Правда, про відпочинок на Мальдівах з коханим красуні доводиться поки що тільки мріяти.

Що ж можемо побажати коханим тільки торжества справедливості!

Даша Астаф'єва в суді
Даша Астаф'єва в суді

Цікаві факти/чутки

Звичайно, особистість красивої, розумної і сексуальної дівчини в нашому суспільстві овіяна пікантними чутками.

В першу чергу, подейкували про роман Дар'ї Астаф'євої з Юрієм Нікітіним. Наступний її уявний коханець – Ігор Верник, російський актор і, за сумісництвом, секс-символ. Потім Даші приписали роман із 82-річним Х'ю Хефнером.

А ось плітки про засновника «Плейбоя» були не такі вже й безпідставні. По-перше, Даша сама раз у раз зізнавалася йому в любові і смачно цілувала на камеру. По-друге, той приділяв їй просто неймовірну увагу. Чого тільки варта історія з порушенням Астаф'євої умов «Playboy». За контрактом, дівчина року американського видання не має права зніматися оголеною для будь-яких інших журналів. А вона взяла, та й знялася. Журнал виграв суд і на неї було накладено штраф в 300 тисяч доларів. Але стягнення його з моделі було скасовано після того, як Даша злітала на особисту зустріч до Хефнера в США.

Даша Астаф'єва з Хью Хефнером
Даша Астаф'єва з Хью Хефнером

Більш того стверджують, що і в «Playboy » дівчина потрапила невипадково . Мовляв, в цей глянець ніхто вже давним-давно просто так і безкоштовно не потрапляє. І якщо в розрізі українського видання, це практично незаперечний факт, то як же Нікітіну вдалося купити мільярдера Хефнера? А дуже просто: на догоду бізнес-інтересам міжнародного видання в Україні. Існує версія, що час від часу американський «Playboy» друкує на своїх сторінках іноземок для того, щоб підняти свій рейтинг в тій чи іншій країні. Так що в Україні був просто оголошений, так би мовити, тендер.

Чи робила Астаф'єва пластику? Дослідження на цю тему періодично проводять багато журналістів. На одному телеканалі навіть одного разу звернулися до міжнародних лікарів. Так, доктор Шерелл Остонов стверджує: повіки у Даші не такі важкі, як властиво українкам – це результат блефаропластики; ніс, схоже, теж піддавався корекції; щоки наповнені спеціальними філерами для симпатичною об'ємності; відсутність будь-яких мімічних складок на обличчі навіть при посмішці – факт уколів ботоксу. І тільки груди дівчини ні у кого не викликають сумнівів. З іншого боку, а де ви бачили моделей «Playboy» з абсолютно натуральної красою?

Даша Астаф'єва в юності
Даша Астаф'єва в юності

Фотографії

Даша Астаф'єва йде в перший клас
Даша Астаф'єва йде в перший клас

Даша Астаф'єва на початку кар'єри й зараз
Даша Астаф'єва на початку кар'єри й зараз

Даша Астаф'єва без макіяжу
Даша Астаф'єва без макіяжу

Даша Астаф'єва: лиса
Даша Астаф'єва: лиса

Даша Астаф'єва і Артем Кім
Даша Астаф'єва і Артем Кім

Відео

Новини

А недавно відбулася прем'єра фільму, в якому Даша зіграла помітну роль.

І останні новини про те, як Астаф'єва все ще епатує за допомогою свого тіла.

Посилання

Головне джерело спілкування Дар'ї Астаф'євої з шанувальниками – це інстаграм , який замінює їй офіційний сайт : https://www.instagram.com/da_astafieva/.

У своєму відвертому Інста дівчина публікує не тільки оголені фото. Але навіть і портрети без гриму/макіяжу , і знімки без будь-якого фотошопу , на яких можна відшукати і целюліт, і нерівності на шкірі обличчя.

Дар'я Астаф'єва в Твіттері: https://twitter.com/Dasha_Astafieva

Офіційна сторінка в Фейсбуці: https://www.facebook.com/Dasha.Astafieva.Official/

Офіційний Ютуб-канал: https://www.youtube.com/channel/UCdTS5A49k6JD-VJXi_GU9AQ?ucbcb=1