Розлучення скандальної української співачки Ані Лорак з бізнесменом Муратом Налчаджіоглу стало найбільш обговорюваною подією 2018 року. Вони прожили разом 10 років, та 31 грудня перестали бути подружжям. Рішення суду вже опубліковано в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Конкретна причина розлучення так і не названа. Є лише стандартні фрази, мовляв Лорак і Мурат вже не є подружжям, так як не зійшлися поглядами на сім'ю. Подейкують, що останньою краплею для Лорак стали зради Мурата.

У пари залишилася маленька донька. Зараз 7-річна Софія проживає разом з матір'ю, однак припускають, що це ненадовго. Не виключено, що батько дитини може забрати дочку у велелюбний співачки, щоб дівчинка не росла в суспільстві іншого чоловіка. Адже Лорак приписують роман з російським співаком Сергієм Лазарєвим.

Раніше Мурат зазначив цінність справжніх і міцних відносин. Чоловік популярної поп-діви Ані Лорак, бізнесмен і ресторатор Мурат Налчаджиоглу розмістив в InstaStories таємниче і щемливе філософське послання про цінності відносин.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Бережіть один одного. Зараз такий час, що дуже складно знайти щось дійсно варте уваги, сьогодення", - говориться у мудрому надписі.

Варто відзначити, що Софія є єдиною дитиною турецього бызнесмена, який не захоче так просто розлучатися зі спадкоємицею.

У той же час Сергій Лазарєв поділився знімком з українською артисткою Ані Лорак та її дочкою. Він опублікував фото, на якому стоїть разом зі співачкою і тримає 5-річну Соню на руках. Шанувальники Лорак тут же почали писати, що Лазарєв стане новим батьком для Соні і замінить чоловіка-зрадника.

Нагадаємо, що невдалий макіяж Ані Лорак посварив її фанатів: будь ласка, зупиніться.

Як писав "Знай.ua", Лорак розлучається з Муратом і ділить дитину: деталі і версії сторін.

Також "Знай.ua" писав про те, що Лорак роздяглася прямо на вулиці: як школярка.