Популярний російський ведучий Дмитро Шепелєв раніше активно вів свою сторінку у соціальній мережі Instagram. Однак його останній допис дотується 25 січням.

Тоді Шепелєв опублікував у соцмережі допис про те, що ніяковіє працювати в свій день народження. Не любить шоумен публічних "Многая літа" і шквалу оплесків на свою честь. Після цього в його профілі не з'явилося жодного фото. Публікувати записи в соцмережах і анонсувати свої програми йому не заважав навіть маленький син Платон, який залишився після шлюбу ведучого зі співачкою Жанною Фріске.

Шанувальники Дмитра Шепелєва припускають, що відучити його від соцмереж змогли двоє дітей. Не так давно в ефірі передачі "Ідеальний ремонт" Дмитро зізнався, що хотів би мати другу дитину. Виявилося, що Жанна Фріске, його покійна цивільна дружина і популярна співачка, мріяла мінімум про двох дітей, але не встигла через нерішучість Шепелєва. Померла артистка хотіла також дівчинку.

"Прийшов час", - заявив шоумен журналістам.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Цілком можна припустити, що в день свого народження він міг удочерити дитину в пам'ять про загиблу коханої назвати її Жанною. Тоді мовчання вдівця стало б зрозумілим - він закинув свій аккаунт через появу клопоту. На користь цього свідчать і передбачення екстрасенсів.

Наприклад, таролог Маріанна Абравітова переконана, що Платон не залишиться єдиною дитиною у Дмитра. Артист неодмінно матиме ще одного спадкоємця. Користувачі Мережі навіть припустили, що сестра Жанни Наталія стане сурогатною матір'ю для сестрички Платона, щоб діти були максимально схожі. Втім, поки на фото Наталя занадто струнка, щоб виношувати дитину.

Нагадаємо, що колишня дружина зірки Динамо заявила, що нагуляла їх дітей: ти все життя шлявся.

Також Знай.ua писав, нова фотографія Фреймут розлютила навіть найвірніших фанатів.

Раніше Знай.uа повідомляв, Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.