Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує під час прогулянки в російському місті Майкоп, в якому у неї ввечері концерт.

На фотографії, яка з'явилася в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки в дещо дивному образі. Справа в тому, що артистка готується до концерту у російському місті Майкоп, і перед виступом вийшла на прогулянку. На ній чорні скіні і якесь незрозуміле взуття, а зверху – бежевий светр і рожева безрукавка. Волосся артистки заховане за коміром, а на очах темні окуляри.

У підписі до фотографії Ані Лорак нагадала фанатам про те, що 16 лютого її шоу "Діва" святкує річницю. Саме в цей день рік тому ця концертна програма була вперше представлена в Мінську. А далі Лорак поїхала зі своєю "Дівою" в тур по російських містах, що й продовжує зараз. "Чудова погода! Сьогодні рівно рік #шоуДіва і відзначаємо його концертом в Майкопі! До зустрічі ввечері! #Майкоп #тур2019", - написала співачка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Так, найвідданіші фанати засипають Лорак компліментами в коментарях, але деякі все ж відзначили, що артистка постаріла, а її намагання зберегти молодість тільки псує її природну красу. Інші ж просто вітають Кароліну з річницею і пишуть побажання. А ось деякі українські шанувальники просять артистку привезти "Діву" в Україну.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом. Артистка показала фото з лісу перед концертом в російському Саратові.