Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує в спокусливому образі.

На фотографії, яка з'явилася в записі Ані Лорак, вона постала на публіки в сексуальному образі. Для фотосесії артистка одягла обтягуюче однотонне плаття кавового кольору на бретельках. Цей наряд підкреслює пружне декольте співачки та її струнку фігуру. Волосся Лорак розпущене і спадає на плечі, а на її обличчі легкий макіяж. Співачка стоїть у спокусливій позі, з закинутими за голову руками.

Деякі шанувальники припустили, що цей пост є відповіддю на чутки про вагітність Лорак. Справа в тому, що напередодні артистка виклала в мережу відео зі свого виступу в російському Майкопі. У ролику шанувальники помітили, що у співачки підозріло округлий живіт, і припустили, що вона вагітна. Тепер же Лорак виклала фото, на якому її фігура ідеальна, а живіт плоский.

Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Так, найвідданіші фанати засипають Лорак компліментами в коментарях, але деякі все ж відзначили, що артистка постаріла, а її намагання зберегти молодість тільки псує її природну красу.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Нереально красива", "Найкраща з найкращих", "Тільки в музеї виставляти", "Наша красуня, кохана, тільки щастя і позитиву тобі, найкраща Діва", "Ідеальна жінка на ідеальній рожевій фотосесії", "Яка ви красуня. Захоплююся!", "Просто Діва, красуня!", "Божественна постать. Ви така красива і голос Ваш неймовірно прекрасний!", "Божественна жінка!", "Кароліна, ви дуже красива", "Ані, чудова жінка! Хто ваш натхненник?", "Краса, просто шикарна", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.