Популярний український співак Олег Винник вирішив "підсидіти" Потапа, у зв'язку з чим заговорив про новий дует. Відповідний допис він розмістив на своїй сторінці в соцмережі, пише Politeka.

"Новий R&B дует", - йдеться в повідомленні.

Звернемо увагу, що на опублікованому фото можна помітити не тільки Олега Винника, а і його продюсера – Олександра Горбенко, який також є його другом. Інтрига викликала справжній ажіотаж серед шанувальників виконавця.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Вбили на повал", "бажаю успіхів", "чекаємо нову пісню", "Потапу треба напружитися", "новий образ до лиця", "відчуваю, буде класний дует", "сподіваюся, пісні будуть ще краще", - пишуть вони.

Варто зазначити, що один з останніх постів співака набрав більше 40 тисяч відміток "подобається".

Артист розмістив свою фотографію з цифрою "500 000" і написав: "Друзі, ви неймовірні. Вас з кожним днем стає все більше. Сьогодні цифра на лічильнику Instagram перетнула позначку в півмільйона передплатників. Спасибі всім, хто залишаться зі мною на одній хвилі. Люблю вас!".

Нагадаємо, Винник шокував вовчиць відвертим зізнанням: з труни вилазив. Популярний співак Олег Винник розповів, в якому відомому мюзиклі йому так і не довелося зіграти.

Артист зумів досягти великих успіхів у виконанні мюзиклів в берлінському театрі "Дес Вестенс", який називають німецьким еквівалентом Бродвею.

Український співак Олег Винник зробив подарунок своїм фанам на День Святого Валентина. Він представив першу і раніше невідому версію треку "Роксолана".

Також Знай.uа" писав про те, що Олег Винник зачарував армію вовчиць новим стилем.