Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася черговим банним днем, пірнувши в холодну купіль з величезною крижиною в руках. Так, артистка чомусь залишилася абсолютно голою і зізналася, що "хтось" надіслав цілу хвалебну поему про неї кохану. Втім, не виключено, що письменником-інкогніто могла стати і сама Анастасія.

"Мені тут надіслали: 😂🤣:Ну и Настя - что за диво!
Красота в ней есть и стать,
И в шпагатах Волочкову
Невозможно обскакать.
В ледяной купели бодро,
На Мальдивах и в снегу,
Вряд ли кто-то скажет смело:
"А я тоже так смогу!"
Лишь о ней и Пугачевой
Вся Россия говорит,
Не дает скучать нам Настя,
Ум и сердце бередит.
Про носки, купальник, дочку
Люди чешут языком,
Говорят про дом, любимых,
Танцы Насти день за днем.
Обсуждают, веселятся -
Комментариев поток!
Ненавидят и глумятся,
Словно в этом видят прок.
Ну а Настя лишь смеется,
Ей на хейтеров плевать -
Кто из нас так на пуантах
Может с легостью порхать,
Кто на лучших сценах мира
Все овации срывал
И о ком писалась книга
Под названием "Я и бал"?!
За иронию, открытость,
За возможность СМИ писать,
И за искренность, конечно,
Настю хочется обнять.🤣🤣🤣🤣 ", - поділилася "шедевром" Волочкова. Фолловери ж ніяк не змогли прокоментувати побачене, адже хитра балерина вирішила приховати коментарі. Варто відзначити, що останнім часом артистка піддалася критиці з боку прихильників, адже часто давала приводи для чуток про скандальні романи, викладала оголені знімки в шпагатах, а іноді навіть знімала відео в нетверезому стані.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбраня артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.