Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася спільним фото з 13-річною донькою Златою Мітчелл. Так, артистка підготувала для дівчинки розкішне свято, проте фанатів сильно збентежила кількість макіяжу на обличчі Злати.

"California party about to start🎂🥂💌", - лаконічно підписала кадр Фреймут. Фолловери взялися коментувати: "Я думала їй як мінімум 16..", "На дієту сідай мала.. Ольга така худа, чому вона не навчить її правильно харчуватися...? А що далі буде?", "Цікаво як вона в 20 буде виглядати.......", "Дівчині 13, а виглядає на всі 18...Чому батьки позбавляють дітей дитинства - це час, який ніколи не повернеться", "Мама задоволена шо доці 13. Доця в "Образі", губи каченяти. Радості дитинства,як такого нема. Вона ж гламурний, дуже "перспективний" дизайнер.".

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Фреймут вирішила показати жіночний образ, прогулюючись в кремовій сукні. Фанатів ж насмішило взуття артистки, а також налякала надмірна худорба.

Також знаменитість додала спільні знімки в Instagram разом з популярною співачкою Іриною Білик. Фанати ж не відразу впізнали Білик на знімках і подумали, що це Майкл Джексон.