Відомий український телеведучий Сергій Притула звернувся до українців з проханням. Він закликав більше проявляти толерантність, особливо під час передвиборної гонки.

Відповідний допис Притула опублікував на особистій сторінці у Facebook.

Притула зазначив, що до написання такого повідомлення його підштовхнула ситуація з актрисою Ірмою Вітовською. Нещодавно вона у соцмережі Facebook відкрито підтримала жодного з кандидатів у президенти України. Після цього на неї посипали образи і погрози.

"Дідько забирай! За що розпинаєте одне одного?!! Юліні Петіних. Петіни Вовиних. Вовині Петіних. А за кожним з цих імен стоять мільйони людей!! Мільйони!!! Яким далі жити в одній країні!
При чому люди в основній своїй масі геть зовсім не послідовні у своїй ненависті", - написав Притула.

Днями моя добра знайома Ірма Вітовська-Ванца виставила дуже зрозумілий мені пост. Справа в тому, що Ірма підтримала...

Geplaatst door Сергій Притула - офіційна сторінка op Woensdag 13 februari 2019

Телеведучий згадав аналогічну ситуацію з Кузьмою Скрябіним, який під час Помаранчевої революції підтримав "Партію регіонів" та Віктора Януковича. За це він також отримав багато критики у свою адресу.
Притула закликав українців спілкуватися без хамства, незважаючи на розбіжності, давати один одному шанс на помилку і вміти визнавати свої помилки.
"З вашого дозволу, я поки трохи почекаю, поки це суспільство, яке зараз нагадує неврівноваженого підлітка, переживе "перехідний вік" і хоч трохи нагадуватиме вихованої молодої людини, яка не сякається на тролейбусній зупинці і не матюкається в присутності дітей. Дякую за увагу", – резюмував він.
Також "Знай.ua" писав, Нікітюк в екстремальному міні "благословила" Притулу на Євробачення 2019.