Актора з серіалу "Інтерни" Дмитра Мітюріча підстрелили під час зйомок - постріл був зроблений з помпової рушниці. У понеділок, 18 лютого, про це повідомляє Бізнес.Медіа, посилаючись на інформацію правоохоронних органів.

За медичною допомогою Дмитро Мітюріч звернувся ввечері в неділю, 17 лютого. Він заявив про те, що під час зйомок повинен був проводитися постріл, однак піротехніки не розрахували відстань. З цієї причини Дмитро Мітюріч отримав термічні опіки газом першого та другого ступеня, а також пошкодження тулуба та правого плеча. На даний момент правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Як відомо, в серіалі "Інтерни" Дмитро Мітюріч зіграв роль бізнесмена Миколи Петровича Степанова - пацієнта венеролога Івана Натановича Купітмана. Крім цього, актор знімався в серіалах "Самотній вовк", "Провокатор" і "Останній мент".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що популярна українська телеведуча Ольга Фреймут любить привертати увагу до своєї особистості і робить це популярним в даний час способом – регулярно постить в соцмережах фото і відео. Не так давно знаменитість опублікувала знімок зі своєю 13-річною донькою, проте користувачі поставилися до фото не зовсім так, як Ользі того хотілося.

Як повідомляв портал "Знай.иа": солістка групи YUKO Юлія Юріна, яка пройшла у фінал Національного відбору претендентів на Євробачення-2019, поплакалась, що нерідко отримує негативні відгуки за російське громадянство. Вона також розповіла, що ніколи не приховувала країну, в якій народилася.

ТакожЗнай.иа" писав, що Анастасія Волочкова, здавалося б, вже випробувала всі можливі способи залучення уваги своїх підписчиків, однак ті все одно перестають цікавитися балериною. Їй нічого не залишалося, як піти на радикальні заходи і опублікувати знімок, на якому вона прикрита лише напівпрозорим шматком льоду.