Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове відео, на якому позує на сцені у відвертому образі.

У ролику з концерту, що з'явився в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки у синьому костюмі, який більше нагадує купальник. Волосся артистки розпущене, а на її обличчі сценічний макіяж. На Відео співачка виконує свій літній хіт "Сумасшедшая", при цьому в оточенні підтанцьовки танцює і рухається по сцені. Артистку запідозрили у вагітності, адже під час деяких її рухів добре видно округлий живіт.

Зазначимо, що на відео, яке опублікувала Ані Лорак, вона виступає в російському Єсентукі. "Просто неймовірний вечір! #шоуДіва #Єсентукі", - написала співачка у підписі до відео. Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Так, найвідданіші фанати засипають Лорак компліментами в коментарях, але деякі все ж відзначили, що артистка постаріла, а її намагання зберегти молодість тільки псує її природну красу. Також Кароліну в коментарях запитують про вагітність, адже всі помітили її живіт. А інші вважають, що їй не слід виходити на сцену в таких нарядах.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Фігура гарна, але виглядає непристойно, недоречно", "До чого? Не зрозуміло", "Купальник? Навіщо?", "А мені подобається", "Навіщо в такому вигляді? Кого треба здивувати?", "Наступного разу вийде в трусах", "Дуже гарно", "Я помітила в купальнику животик", "У вас такий чарівний животик, чи я помиляюся?", "А сукні заборонили на сцені? Дуже люблю Ані Лорак, але не в'яжеться якось з її образом костюм, вибачте. Повинна бути в жінці якась загадка", "Купальник на сцені – це жахливо", "Вона вагітна?", "Треба було вже купальник теж зняти", "Ось вони які, співаючі труселя, гарний приклад своїм дочкам", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.