Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвасталсь коротеньким відео з тренування по боротьбі. Так, артистка зізналася, що це було тільки друге заняття, проте вже через пару місяців вона планує потрапити на ринг ММА.

"Сьогодні було друге заняття. Зараз, пару місяців попрацюю і схоже вже в #mmaпіду.
Цікаво, @mineevmma мене візьмуть ? Там є група для початківців? Спасибі за ваші коменти 🙏🏼 Тааакк приємно. Прям ❤️ І спасибі @sharipova_firuza за те, що запропонувала підтягнути мене 😂Скоро зустрічаємося.
Не підведемо віру @gggboxing у нас 🥊 P. S. І нічого я не боюся 💪🏻", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери взялися коментувати: "Умнічка 😊", "Звичайно візьмуть!)) Таблички виносити!)))", "Небезпечна тигриця❤️🔥", "Як же це сексуально❤️", "Удари які потужні ✊👊👏👏👏".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.