Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує під час прогулянки, перед концертом у російському Нальчику.

На фотографії, яка з'явилася в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки в дещо дивному образі. Справа в тому, що артистка готується до концерту в російському місті Нальчик, і перед тим, як поїхати туди, вийшла на прогулянку. На ній чорні брюки і білі кросівки, а зверху – бежевий светр і рожева безрукавка. Волосся артистки розпущене, на голові чорна кепка, а на очах темні окуляри.

У підписі до фотографії Ані Лорак написала: "Ми їдемо до вас! #шоуДива#Нальчик". Зазначимо, що нещодавно Лорак нагадала фанатам, що 16 лютого її шоу "Діва" святкує річницю. Саме в цей день рік тому ця концертна програма була вперше представлена в Мінську. А далі Лорак поїхала зі своєю "Дівою" в тур по російських містах, що й продовжує і зараз.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Так, найвідданіші фанати засипають Лорак компліментами в коментарях, але деякі все ж відзначили, що артистка постаріла, а її намагання зберегти молодість тільки псує її природну красу.

"Класний жилет", "Найкрасивіша дівчинка. Люблю сильно", "Красуня!", "Удачі вам і бурхливих оплесків", "Ви, як завжди, на висоті", "Губки надула які", "Вареники під носом", "Люблю ваш стиль і ваші пісні, слухаю завжди! Вони у мене завжди в голові", "Кароліночка, не холодно без куртки? Начебто ще не весна ж, одягайтеся тепліше, щоб не захворіти. Гарного концерту, запаліть Нальчик", "Роздягнися там догола, під три чорти", "Найкраща найгарніша Діва", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.