Українська співачка Ані Лорак, яка давно живе і працює у Росії, зганьбилася на своєму останньому концерті через відверте вбрання. Про це передає Clutch.

Ані Лорак останнім часом постійно знаходиться під пильним прицілом ЗМІ. Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджіоглу, артистка відправилася в тур по містах Росії, подробицями якого ділиться на своїй сторінці в Instagram.

Так, 18 лютого, Ані опублікувала відео з концерту в місті Єсентуки, де з'явилася у дуже відвертому вбранні. Артистка виступає на сцені у синьому боді, що повністю відкриває її ноги. Варто зазначити, що вбрання стало предметом запеклих обговорення серед шанувальників Лорак, багато хто з яких не прийняв вибір співачки. Фанати вважають, що виходити на сцену в такому вигляді - вульгарно і неестетично.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Кошмар скоро напевно гола вийдеш", "Розчарували", "Мені здається чи Ані Лорак вагітна", "Дуже поправилася, фігура негарна, не варто було виходити у купальнику", "Як прикро, що співачці з таким шикарним голосищем доводиться трясти голим задом... А в Україні вона вже могла дозволити собі просто гарну сукню і її всі обожнювали", "насправді 😥 дуже не гарно виходити на сцену в купальнику 😥😧😥", "Все більше і більше розчарувань! Можна було і по гарніше одягнутися", - пишуть шанувальники співачки.

Нагадаємо, популярна українська співачка Ані Лорак похвалилася ніжним образом з недавньої фотосесії, примірявши рожеву шубку. Так артистка зізналася, що вже дуже хоче весни і пролісків, а потім відправилася на концерт з шоу-туром "Diva" у Нальчик.

Раніше Знай.uа повідомляв, скандальна українська співачка Ані Лорак вирішила вчергове підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове відео, на якому позує на сцені у відвертому образі.

Також Знай.ua писав, Ані Лорак виклала у своєму Instagram кліп, що породив купу чуток. Фанати зуміли розгледіти в неї вагітність.