Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже ніжною фотосесією в квітчастій сукні з глибоким декольте. Так, артистка позувала сидячи на стільці, чуттєво закривши очі і відкривши рот.

За 13 годин кадр встиг набрати більше 18 тис. лайків. Фанати залишилися в захваті і почали коментувати побачене: "Який жіночний і зігріваючий постріл прямо в серце 🏹❤😍", "Які фактури, яка краса) неймовірна)😍😍😍😍😍💕💕💕💕", "Тіночка як завжди чудова❤️💋", "Яке у вас розкішне плаття!", "Красива і в той же час дуже глибока фотографія! У цій фотографії Жіночність і граціозність 😘😍😘😍".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.