Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість похвалилася знімком з автомобіля, примірявши яскраво-червоний костюм і склавши губи "качечкою". Так, артистка відправилася з шоу-туром "Diva" у Владікавказ і зізналася, що зібрала справжній аншлаг.

"🙌🏻 Сьогодні! 😜 Аншлаг! #Владикавказ #шоуДива", - поділилася емоціями Лорак. Фолловери не пройшли повз: "А що з губками, Кароліночка? Навіщо надули?", "
Кря кря, губки перекачані", "Ну і ротяра у неї! Жах! 🤣😢😂", "Стала як всі ((( а наскільки була індивідуальна !!!!!!!".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.