Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове відео. Знаменитість похвалилася невеликим уривком з шоу-туру "Diva" у Владикавказі. Так, артистка вийшла на сцену в дуже відвертому боді тілесного кольору і масивній світлій шубці, помахавши руками разом із залом. Варто нагадати, що після розлучення з чоловіком Муратом Ані підозрюють у другій вагітності, адже вона весь час виходить на сцену у облягаючих вбраннях, показуючи помітно кругленький живіт.

"🙏🏽 Спасибі за теплий, душевний прийом! #шоуДива#Владикавказ", - подякувала Лорак. Фолловери розкритикували Ані: "Вагітна чи що? Не відпустка з лазарєвим ??)", "Вона вагітна?", "Пающіє труси 👎", "Ці вбрання....😂Ну хтось же ,їй каже ,що це красиво і доречно .Давно пора міняти стилістів.", "Прикрий стегна свої!Соромно !Адже ти ж жінка та ще до того ж мати!".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.