Головний герой саги про Гаррі Поттера Деніел Редкліфф зізнався, що під час зйомок фільмів про "хлопчика, що вижив" зловживав алкоголем. Тоді він був підлітком.

Про це Редкліфф відверто розповів в інтерв'ю шоу The Off Camera Show.

Популярний актор Деніел Редкліфф зізнався про те, що мав проблеми з алкоголем в підлітковому віці. За словами актора, йому було складно впоратися зі світової славою, яка звалилася на нього в юному віці. Тоді він і пристрастився до алкоголю.

"Коли я був підлітком, мені було важко впоратися з тим, що люди впізнають мене в барі або пабі, і спостерігають за мною. Найшвидший спосіб забути про те, що за тобою спостерігають, – це сильно напитися. А коли ти вже сильно напиваєшся, ти розумієш, що тепер за тобою стежать ще більше, тому що ти сильно напився. І ти вирішуєш напитися ще сильніше, щоб ігнорувати це",
– розповів Деніел Редкліфф.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Виконавець ролі Гаррі Поттера додав, що йому здавалося, що "актори повинні бути шалено крутими п'яницями". Саме цей образ він наслідував. Як зізнається Деніел, він ніколи не пив на зніманнях фільмів про Гаррі Поттера, однак міг заявитися на майданчик напідпитку.

"Не хочу вдаватися в подробиці, але я багато пив, і це відбувалося щодня – я напивався щоночі. Чесно кажучи, я ніколи не пив на зніманнях "Гаррі Поттера". Я міг прийти на роботу, бувши напідпитку, але ніколи не пив на роботі", – додав він.

Та зрештою, завдяки підтримці друзів та власному рішенню він зміг подолати шкідливу звичку.

Нагадаємо, Деніел Редкліфф розповів про новий Гаррі Поттера. Зірка "Гаррі Поттера" Деніел Редкліфф відповів на головне питання.

Як повідомляв "Знай.ua", Джоан Роулінг та Деніел Редкліфф померли би від сорому: зеки знайшли збочене застосування книгам про Гаррі Поттера.

Також "Знай.ua" писав, що фанати Гаррі Поттера назвали місіс Візлі найкрутішим героєм. Читачі знайшли докази, що вона сама крута в Ордені Фенікса.