Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість похвалилася знімками з недавньої фотосесії, позуючи на кухні. Так, артистка приміряла міні-шорти і облягаючий короткий топ в дірочку, збиваючи в мисочці малину з вершками.

"Все, що тобі необхідно, завжди є у тебе. Стан щастя не зовні, він завжди всередині. Ти - Режисер свого життя! #счастье#позитив #любов", - поділилася емоціями Лорак. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися. Одні захоплювалися Кароліною: "Невже ви їсте вершки))) по фігурі не скажеш... лялечка 😻", "В 40 років так виглядати!Молодець👍!", "Яка гарна жінка, з потрясною фігурою", "Яка шикарна фігура 🔥".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Були і ті, хто розкритикував співачку: "Куди вона напнула ці шорти ,в 40 років", "Навіщо псувати прекрасну фігуру цими огидними шортами?!?!", "З таким холодильником, як ви живі ще😂😂😂", "Шампанське закрите салфіеткою,ознака жлобства!))", "Награно😏".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.