Відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує в спокусливому образі.

На фотографії, яка з'явилася в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки в сексуальному образі. Для фотосесії артистка наділа брючний костюм ніжно-рожевого кольору, під піджаком якого визирає чорний коротенький топ. Ані Лорак поклала одну руку в кишеню, а другу на стегно, вона демонструє рельєфний прес і пружні груди. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж.

І все б нічого, тільки от живіт артистки став предметом суперечок в мережі. Нещодавно уважні фанати помітили, що у співачки округлий живіт, який видно на відео її виступів у російських містах. Вони стверджують, що співачка вагітна, а фото, на яких вона демонструє плоский накачений живіт – архівні і зроблені раніше. Інші ж не вірять у вагітність співачки і вважають її фігуру ідеальною.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Варто відзначити, що у підписі до цієї фотографії Ані Лорак анонсувала презентацію нової пісні. "А ви чекаєте нову пісню? Готую для вас суперпрем'єру!", - написала артистка і частина уваги від її живота переключилася на обговорення нової пісні зірки.

"Красива, ніжна, розумна, талановита, незвичайна", "На трансвестита так схожа!", "Кароліночка дуже чекаємо. Ви сама ніжність", "Сексуальна", "Ви така розумниця і трудівниця", "Що за звичка так одягатися – на голе тіло піджак?", "А правда, що Лорак на третьому місяці вагітності від Лазарєва?", "Показ грудей Лорак робить?", "З чим пов'язано, що ви стали так відверто оголятися? Вам комфортно на сцені у ваших вбраннях?", "Ми завжди чекаємо на нові пісні", "Одягнися спочатку", "Класний костюм", "Смак втратила? Що за дрантя на тобі?", "Кароліна, Ви стаєте все більше штучною", "То з животом, то без живота. Вона вагітна чи ні?", "Навіщо перуку одягаєте?", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.